5 интересни джаджи, които е полезно да имате удома

Дискусия в 'Обзавеждане, дом и градина' започната от koob, 21/9/21.

 1. koob

  koob Добре познат потребител

  Регистрация:
  21/7/21
  Мнения:
  93
  Пол:
  Жена
  Пречиствател за въздух

  Тези компактни електроуреди започват все по-често да се появяват в домовете ни и имат потенциала да се превърнат в нещо толкова обичайно, колкото например е микровълновата печка. Това се дължи най-вече на тяхното предназначение, а именно да пречистват въздуха в стаята, улавяйки фините частици и алергени. За съжаление, особено в големите градове, замърсяването на въздуха е съществуващ и сериозен проблем, който се прехвърля и в домовете на хората. Особено неприятно е за тези, които страдат от тежки алергии или проблеми с дихателните пътища. Затова пречиствателите за въздух са едно практично и необходимо решение за всеки градски дом.

  Кана за филтриране на вода

  Следващият полезен уред, който придоби голяма популярност напоследък, това са каните с филтри за пречистване на вода. Всички знаем, че консумацията на достатъчно количество вода е от изключително важно значение за пълноценното функциониране на човешкия организъм. Подобно на проблема с въздуха, в питейната вода, която тече в домовете ни, обикновено има различни примеси, които могат да имат неблагоприятно влияние върху здравето.

  Каните с филтър са практично решение, което ви позволява да пиете по-чиста вода. Освен това, спестява носенето на големи пластмасови туби с минерална вода, което води до по-малко пластмаса в околната среда, а и по-ниски разходи за вас.

  Ако и вие сте в търсена на кана с филтър за вода или други модерни и практични решения за вашия дом, ще откриете голямо разнообразие от иновативни продукти на атрактивни цени.

  Прахосмукачка робот

  Тези компактни домашни помощници ви помагат да поддържате дома си чист, дори когато нямате достатъчно време. Робо прахосмукачките разполагат с множество функции и различни режими на работа, които ги превръщат в изключително удобни и полезни за домакинството уреди. Моделите от висок клас могат да правят карти на дома ви, като по този начин лесно се ориентират из стаите и почистват автоматично, дори когато вие не сте си вкъщи. Някои робо прахосмукачки дори предлагат опция за измиване на пода. Времето на добрия стар парцал вече е преброено!

  Гласов асистент

  Гласовите асистенти, разработени от големите технологични компании като Amazon и Google, също набират значителна популярност. Те отлично съчетават множество функции, а също и помагат да се забавлявате. Умните асистенти могат да направят много неща – от това да запомнят списъка с продукти, до това да отговарят на въпроси като “Какво е времето?”, да играят с вас на игри или да пускат музика. Те са отличен помощник за всеки, които е избрал да превърне жилището си в “умен” дом, защото с помощта на гласовите ви команди, може да управлявате всеки смарт уред вкъщи. Лесно и удобно!
  Източник топновини
   
 2. Google AdSense Реклама  за да скриеш рекламите.
 3. Desmondstery

  Desmondstery Добре познат потребител

  Регистрация:
  10/7/21
  Мнения:
  210
Други теми, които вероятно биха ви били полезни:
Форум Заглавие Дата
Обзавеждане, дом и градина Идеи и интересни реализации на мебели за дома и офиса 13/1/16

Сподели страницата