5 причини да направите визитки за бизнеса си

Дискусия в 'Свободна дискусия' започната от bgtifo, 28/10/13.

 1. bgtifo

  bgtifo Потребител Партньор на Bebefon.bg

  Регистрация:
  28/10/13
  Мнения:
  14
  Пол:
  Мъж
  В случай, че имате собствен бизнес, то най-вероятно, търсите добър начин за реклама. Последната може да направите чрез радиото, телевизията или интернет пространството, но има и един друг далеч по-евтин начин, да уведомите обществото с вашите услуги и продукти. Става дума за добрите стари визитки, които толкова много години запазиха чара си, действайки безотказно при рекламните кампании.

  Визитните картички се ползват, както за бизнес цели, така и за да информирате хората за съществуването ви. Ако искате да афиширате социалния си статус и това, с което се занимавате, визитките са един чудесен начин да реализирате плановете си.

  Естествено този класически рекламен материал има и други предимства, които ние ще опишем в следващите пет точки:

  1. Визитните карти спестяват време, за даване на координати (адреси, телефони, сайтове). Вместо да пишете местонахождението на фирмата ви на хвърчащи листа или салфетки в ресторанта, може да дадете визитка на събеседника ви. Това е един стилен начин да поднесете информация за контакт с вас.

  2. При положение, че носите кочан за визитки, оставяйте на всяко място, което посещавате. По този начин, ще запознаете множеството граждани с вашата персона, компания или отдел. Не пренебрегвайте възможността, да получите потенциални клиенти.

  3. Освен предаването на визитки от ръка на ръка, вие можете да пускате вашите малки бизнес карти по пощенските кутии. Докато големите брошури са тежки и неудобни за носене, то при картичките тези проблеми не съществуват.

  4. Светските партита са един прекрасен повод да разпространите вашите визитки. Възползвайте се от момента, да спечелите нови партньори, клиенти и симпатизанти.

  5. Обществена тайна е, че визитните картички придават важност на собственика им. С тях той придобива самочувствие и изисканост, което е необходимо на всеки истински бизнесмен.

  Не подминавайте и другите видове рекламни материали от сорта на флаери, брошури, постери и календари. Всички те, ще работят за вас и доброто име на компанията ви.
   
Други теми, които вероятно биха ви били полезни:
Форум Заглавие Дата
Свободна дискусия Искаш нещо да се случи? Пътувай! Ето 3 причини защо 12/1/22
Свободна дискусия причините за живот в света 1/6/21
Свободна дискусия причините за живот в света 1/6/21
Свободна дискусия Как да направите спалнята по-уютна 8/7/21
Свободна дискусия Как да направите монети и да се подготвите за рождения ден на FUT 24/3/21

Сподели страницата