АЕЦ Белене. За или против?

Дискусия в 'Свободна дискусия' започната от Мирослав, 30/1/14.

?

За или против сте за изграждането на АЕЦ Белене

1. За

0 глас(а)
    0.0%
  2. Против

100.0%
  1. Мирослав

Мирослав Добре познат потребител

Любопитно ми е какво ви е мнението по този стратегически за страната въпрос. За или против сте? Моля аргументирайте се пишейки коментар, след като сте гласували в анкетата.

2. Google AdSense Реклама

за да скриеш рекламите.
  3. Андон Иванов

Андон Иванов Администратор От екипа на bebefon.bg

Аз специално съм против. Хубаво е, че отварянето на подобна конструкция ще донесе доста работни места, но реално за да се дострои ще трябва пак да се налеят едни пари, които ще вземем на заем, половината от които ще отидат в джобовете на "Някой", а другата половина, ще се окаже, че не е достатъчна и или ще отложат проекта за още някоя друга годинка или ще теглят още един заем.

Естествено мъките няма да спрат до тук, понеже след това ще се генерира ток, който ще ни е излишен и понеже другите страни, няма да им е изгодно да купуват ток от нас, ще трябва този ток, ние самите да си го плащаме и то не на много тънка цена. И сега са ни достатъчни бирниците, смятам, че можем да си спестим още един.

4. Мирослав

Мирослав Добре познат потребител

Аз като цяло съм против. Бих подкрепил идеята при условие че страна ти не се ангажира със строителството и финансирането на проекта. При положение, че всяка страна търси енергийна независимост, то най-вероятно в дългосрочен план въпросната електроцентрала ще стане излишна, и както каза Андон в мнението по-горе, ще стане така че вместо по-евтин, ще плащаме по-скъп ток. Интересно ми е да чуя и други гледни точки.

5. Ezida

Ezida Потребител

И аз гласувам против, макар, че от друга страна би било добре да се отворят още малко работни места за хората от региона.

Други теми, които вероятно биха ви били полезни:
Форум Заглавие Дата
Свободна дискусия 1944.-1987 фашисти напълно естествено слуша противници в мазе на кладница 20/12/21
Свободна дискусия създателят се страхува от омразата на човека и е против човечеството? 27/9/21
Свободна дискусия гладиатор търси пари от противници 29/7/21
Свободна дискусия схватка на противници 19/5/21
Свободна дискусия не отстъпвай пред петър неистински, а върви против него 24/4/21

Сподели страницата