Английски език за малки деца

Дискусия в 'Възпитание и образование' започната от Milvena, 20/4/14.

1. Milvena

Milvena Нов потребител

Здравейте,
    къде в София има курсове по английски език за деца?

Спряла съм се на този езиков център: http://elc.bg/
    Цените са ниски, а има доста занимавки и часове.

2. Google AdSense Реклама

за да скриеш рекламите.
  3. Андон Иванов

Андон Иванов Администратор От екипа на bebefon.bg

@Milvena надявам се някой от София да може да ти помогне с избора, понеже аз не съм от столицата и не съм наясно кое как е, но мога да дам добри отзиви за Кабината като езиков онлайн център и между другото сега се сетих за една интересна възможност на която бях попаднал случайно.

Предполагам си чувала за езиковите екскурзии, но бях попаднал на сайта на една госпожа, която е учителка в някакъв университет в Лондон и предлагаше индивидуална езикова екскурзия за деца в Лондон. Обучението ми се струва, че ще е доста по-добро, отколкото другите езикови екскурзии, понеже госпожата обръщаше внимание на детето, което е почти 24 часа с нея в нейният дом, докато екскурзията трае.

Бяха осигурени храна и подслон, както и постоянен придружител на детето. Имаше възможност да се посещават забележителности и т.н.

Интересното на технологията беше, че според описанието учителката поощрява детето да разговаря на английски език, като избягва контакта на Български език, въпреки, че е Българка и го знае добре.

Цените по спомен не бяха много ниски, но пък ако човек има възможност да си го позволи, защо пък не? Вярвам, че това би било чудесно изживяване за детето и би му помогнало значително при обучението на Английски език.

4. Mama

Mama Активен потребител

Интересна идея за обучение и вероятно има някакъв ефект, но само се питам дали не се травматизира така детето като е в непозната среда и на всичкото отгоре да му говорят неща, които не разбира?

Има ли и изисквания за години? Как протича целият процес по пътуването до Лондон? Някакви орентировъчни цени?

Ще се радвам, ако предоставиш малко повече информация, пък и вярвам, че и на други би им било полезно и интересно.

5. optimeon

optimeon Добре познат потребител

Последно редактирана: 22/6/18
  6. linkmystica

linkmystica Добре познат потребител

Последно редактирана: 16/9/18
  7. optimeon

optimeon Добре познат потребител

Последно редактирана: 16/10/18
  8. linkmystica

linkmystica Добре познат потребител

Последно редактирана: 15/12/18