Продавам Автоматични омекотители компактни GGAF-30-1035 - НОВО

Дискусия в 'Обяви' започната от h2oair, 14/10/14.

 1. h2oair

  h2oair Нов потребител

  Регистрация:
  14/10/14
  Мнения:
  1
  Пол:
  Мъж
  Автоматични омекотители компактни GGAF-30-1035 - НОВО
  [​IMG]

  Автоматичните омекотителни инсталации използват технологията на йонообмена - процес на замяна на калциевите и магнезиевите йони с йони на натрия и хлора. Това е класически метод прилаган от десетилетия в бита и промишлеността с огромен успех. При преминаване на водата през йонообменната смола се извършва процес на замяна на натриевите и хлорни йони с калциеви и магнезиеви (тези които образуват твърдостта на водата - по този начин те са извлечени от водата и нейната твърдост може да бъде измерена с тестер). Йонообменната смола е изтощена когато всички йони са заменени. Тогава системата преминава в процес на регенерация и калциевите и магнезиевите йони се изхвърлят към канализацията автоматично. Регенерацията на смолата се извършва с наситен разтвор на натриев хлорид NaCl(таблетирана сол на чували по 25кг.).
  Предимство пред всички останали конкуренти е, че може да се използва като опция в нашите омекотители НОВ вид смола, която има 5 ефекта!!!

  /За повече информация кликнете върху снимката/

  [​IMG]  [​IMG]

  [​IMG]
  >>>Изтеглете брошура<<<  10 причини защо да инсталираме омекотител за вода още днес:  1. Твърдостта се премахва от водата, като по този начин вашето домакинство ще разполага с качествена и чиста вода.
  2. Омекотената вода значително удължава живота на домакинските уреди и намалява сметките за ремонт или замяна на уреда.
  3. Минералите, които оставят петна по вани, мивки, душ кабини, чайници се премахват напълно от водата.
  4. Намалявате с повече от 50% количеството на използваните битови препарати, прахове за пране и омекотители, почистващи продукти, балсами и шампоани. По този начин спестявате пари, а също така пазите и природата.
  5. Омекотената вода намалява вероятността от кожни реакции и други възпаления. С това се слага край на сърбежите, ще се радвате на гладка и здрава кожа, която диша свободно.
  6. Питейната вода става с по-добър вкус.
  7. Вие ще разполагате с повече свободно време, защото ще почиствате дома си по-лесно и по-бързо, отколкото преди инсталирането на омекотител за вода.
  8. Омекотената вода повишава ефективността при отопление и намаля сметките до 20%.
  9. Действието на пералната ви машина ще се подобри значително с използването на омекотена вода. Без примесите, които се съдържат в твърдата вода дрехите ви ще се запазят по-дълго време.
  10. Сумарно всички спестени пари от перилни и почистващи препарати, електричество, сметки за отопление и др. значително ще надхвърлят еднократният разход при купуване на омекотител.
   

  Attached Files:

Сподели страницата