Баня за децата

Дискусия в 'Обзавеждане, дом и градина' започната от ivafileva, 9/6/16.

 1. ivafileva

  ivafileva Добре познат потребител

  Регистрация:
  28/1/16
  Мнения:
  495
  Пол:
  Жена
  Живеем в голяма къща и имаме две бани. Тъй като децата вече са по-големи е хубаво да имат своя собствена баня. Имате ли идея откъде мога да поръчам всичко необходимо за детската баня, искам по възможност плочките и останалите неща да имат детски елементи? Приемам всякакви интересни идеи.
   
 2. Google AdSense Реклама  за да скриеш рекламите.
 3. Андон Иванов

  Андон Иванов Администратор От екипа на bebefon.bg

  Регистрация:
  26/9/13
  Мнения:
  351
  Пол:
  Мъж
  Не знам защо сте се решили на такава идея, имайки предвид, че децата растат много бързо и днес направена банята с детски плочки ще се хареса на децата, но след няколко години ще им се вижда прекалено детска. Все пак избор има. Отивате в някой голям магазин за плочки в вашият град или съседен по-голям град и вярвам, че ще откриете подходящи плочки с детски орнаменти и фризове.

  По принцип в повечето случаи в България се прави ремонт на баня примерно минимум на 5-6 години, но по-често дори на 10+ години и честно казано не е много разпространено да се правят баните с плочки с детски шарки, така, че определено по-трудно ще намерите такива, понеже както знаете, търсенето определя пазара, съответно когато един тип стока не се търси, то тя не се и предлага или поне не широко. Може да пробвате и с търсене в Интернет, има сайтове, които внасят плочки по поръчка, така, че вероятно варианти има.

  Иначе другият вариант за който се сещам е семпла баня, а за декорация да ползвате някакви детски стикери по плочките, така, че да изглежда щамповано. В момента се предлагат какви ли не варианти, така, че вероятно ще има и такива решения, които се устойчиви на влага и са подходящи за банята.
   
 4. elkamanolova

  elkamanolova Добре познат потребител

  Регистрация:
  4/2/16
  Мнения:
  316
  Пол:
  Жена
  Моят съвет е също да не прекаляваш с детските елементи, защото децата наистина растат много бързо и неусетно. Ако толкова искаш да има детска визия, може да видиш в http://www.gaudi-ds.com/ , виждала съм подобни плочки с детски елементи. Разбира се, става много интересно и готино, но не се знае колко за дълго време ще се радват на това. Другият вариант е да сложиш някакви детски аксесоари.
   
 5. ivafileva

  ivafileva Добре познат потребител

  Регистрация:
  28/1/16
  Мнения:
  495
  Пол:
  Жена
  Благодаря ви за помоща! Ела, разгледах тези плочки и си ги поръчвах, скоро се захващаме с ремонта.
   
Други теми, които вероятно биха ви били полезни:
Форум Заглавие Дата
Обзавеждане, дом и градина горна баня 25/12/21
Обзавеждане, дом и градина Душ за баня 18/5/21
Обзавеждане, дом и градина Баня с тапети 9/4/21
Обзавеждане, дом и градина След ремонт в банята 16/1/20
Обзавеждане, дом и градина Килимче за банята? 30/8/19

Сподели страницата