BBC излъчи документален филм за България и пиянските оргии в Слънчев Бряг + ВИДЕО

Дискусия в 'Свободна дискусия' започната от Даяна, 2/10/13.

1. Даяна

Даяна Модератор От екипа на bebefon.bg

За никого не е тайна, че Слънчев Бряг от няколко години е една от любимите дестинации на Англичаните за алкохолен туризъм. Място на което алкохола и хотелите не са чак толкова скъпи за стандарта, който водят в по-богатите страни, но за пръв път се обръща чак толкова внимание на проблема от страна на чуждата преса.

Въпросният документален филм, в случая има за цел да представи проблема и за съжаление е рекламата, която може би не е добра за нашата страна, но това ще остава на вас да прецените сами, ако желаете да изгледате прикрепеното клипче.

Лично аз от години не съм ходила в Слънчев бряг, понеже е далеч от идеята ми за отдих с изобилието си от чужди туристи, които очевадно нямат мярка за алкохол и идват с единствената идея да се напият като прасета и да създават проблеми с което превръщат почивката на останалите хора в излишни нерви. Именно по тази причина предпочитам по-спокойните ни курортни градчета, но все пак добра идея ли е да позволяваме да ни правят толкова лоша реклама?!?

2. Google AdSense Реклама

за да скриеш рекламите.
  3. Мирослав

Мирослав Добре познат потребител

Кочината е там, където са свинете.

4. Андон Иванов

Андон Иванов Администратор От екипа на bebefon.bg

От край време в Слънчев бряг пристигат такъв тип туристи и се знае, че който иска да се забавлява по този начин именно там е неговото място и голяма част от туристите идват именно по тази причина в България.

В тази връзка съм доста съгласен с теб @Мирослав... Държанието на един човек по-скоро зависи от неговата култура а не от възможностите, които предоставя средата. От моите лични наблюдения най-невъзпитани и с просташко държание са именно Англичаните и Руснаците. Единствената вина, която има България е, че до известна степен е, че няма контрол в тези курортни градчета. Визирам това, понеже доколкото ми е известно в някой страни алкохол се продава от и до определен час, независимо дали говорим за магазин или дискотека.

Сподели страницата