Безплатни мобилни приложения в помощ на родителите

Дискусия в 'Възпитание и образование' започната от Frik, 13/2/14.

1. Frik

Frik Потребител От екипа на bebefon.bg

Здравейте на всички!
    Стартирам тази тема, като се надявам да е от полза на всички родители, които не отричат напредващите технологии и с радост приветства всичко, което може да им е в помощ... Силно се надявам заедно да създадем един дълъг списък от мобилни приложения, с помощта на които всеки ден се забавляваме с нашите деца.

* Споделям линкове към Google play, тъй като имам Android смартфон. Ако някой има наблюдения за подобни приложения в App Store - нека ги сподели с нас!

И така...
    --------------------------
    Безплатни мобилни приложения в помощ на родителите:

Baby Sleep Instant
    Baby Sleep Instant е приложение, което помага на бебето да заспи моментално чрез използване на класически монотонни звуци (приспивни), като например: сърдечен пулс, сешоар, движеща се кола и др.

Приказки и Песнички
    Това е колекция от песни и приказки на български в звуков формат. Повечето са дело на БАЛКАНТОН и може да ги помните от детството си.

Scratch Draw Art Game
    Това приложение позволява на децата да рисуват върху черен екран (скреч). Има възможност за различни дебелини както и различни цветове на фона.
    --------------------------

Хайде, сега сте вие! :)

Андон Иванов харесва това.
  2. Google AdSense Реклама

за да скриеш рекламите.
  3. Андон Иванов

Андон Иванов Администратор От екипа на bebefon.bg

Темата наистина е интересна и полезна. И ние вкъщи всички сме с Android устройства, но нашата единственият интерес към мобилните телефони, който има е да си разглежда снимки. Вероятно и тези програми биха и били интересни, но не сме ги пробвали.

Иначе от горе изброените програми, втората и третата биха ни свършили някаква работа, за което благодаря.

Никога не сме се замисляли, че наистина може да открием такива програми, затова и не съм търсил, но малко по-късно ще разгледам и ако попадна на нещо интересно и аз ще споделя :)

4. Stelyan

Stelyan Нов потребител

Frik и Андон Иванов харесват това.
  5. Андон Иванов

Андон Иванов Администратор От екипа на bebefon.bg

Едно от недостатъците на подобни приложения е, че нямат Български език. Иначе адмирации за образователното приложение. Готино е ;)

6. Frik

Frik Потребител От екипа на bebefon.bg

Stelyan, приложението много ми харесва, но защо не направиш примерно когато местиш фигурките и изпълниш нивото да ти сменя фигурките и да минаваш към следващите, а те връща на същите фигурки и се налага да излизаш и пак да влизаш за да се сменят...

Според мен има потенциал в приложението доста, но може би и трябва някакво яко име /бранд/ да му сложиш. Много родители биха си го свалили тъй като има забавления както за малки, така и за по-големи деца.

Според мен не го изоставяй и продължавай да го разработваш!

П.С.: А и както каза Андон, не е лошо да му закачиш и един български език...

Успех!

7. optimeon

optimeon Добре познат потребител

Последно редактирана: 28/5/18
Други теми, които вероятно биха ви били полезни:
Форум Заглавие Дата
Възпитание и образование 1975-2021 безплатни образования 16/7/21

Сподели страницата