Бисери и интересни комични случки с малките ни калпазани :)

Дискусия в 'Възпитание и образование' започната от Андон Иванов, 12/2/14.

 1. Андон Иванов

  Андон Иванов Администратор От екипа на bebefon.bg

  Регистрация:
  26/9/13
  Мнения:
  351
  Пол:
  Мъж
  Безспорно най-интересните и смешни бисери които съм чувал и които са ме карали да се смея с глас дълго са непринудените бисери, които изричат малките деца, когато се учат да говоря или се опитват да обяснят какво точно желаят.

  Именно поради тази причина реших да отворя тази тема в която да споделяме бисерите и интересните комични случки на нашите малки дяволчета. :devil:

  В интерес на истината до момента е имало много такива при нас, но не съм от хората, които помнят много и затова ще споделя най-скорошната и най-запомнящата се която се сещам, колкото за провлача крак и да се престрашите и вие с коментар по темата. :cool2:

  Та направо на случката...

  Една сутрин гледахме телевизия и в рекламната пауза, даваха някаква реклама, на която казаха нещо от сорта на "Направено с капчица любов. :heart:", като след това изречение, Даяна избухва в сълзи и почва да повтаря - "Искам любоооовввввв". :bigsmile::bigsmile::bigsmile:

  Ние направо останахме стъписани, докато не загряхме, че детето му се е прияло това което са рекламирали, след което естествено избухнахме в бурен смях. :bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile:
   
 2. Google AdSense Реклама  за да скриеш рекламите.
 3. optimeon

  optimeon Добре познат потребител

  Регистрация:
  7/3/18
  Мнения:
  629
  Последно редактирана: 28/5/18
Други теми, които вероятно биха ви били полезни:
Форум Заглавие Дата
Възпитание и образование интересни четИВА за малки и големи 8/9/20

Сподели страницата