Бременна в шестия месец

Дискусия в 'Бременност' започната от Nevena, 8/2/15.

1. Nevena

Nevena Потребител

Здравейте
    ще се радвам на всякакви съвети относно бременност в шестия месец. Изключваме всички стандартни препоръки за вдигане на тежко и подобни :) ще се радвам на отговори, които пряко засягат всяка жена в този период от живота и :)

2. Google AdSense Реклама

за да скриеш рекламите.
  3. Aloma

Aloma Добре познат потребител

Аз бих препоръчала през цялата бременност повече положителни емоции, почивки и здравословна храна в обилни количества. Това би трябвало да е напълно достатъчно за износването на едно здраво бебе, стига да няма усложнения, които се появяват именно от претоварване и нерви.

4. ralia1984

ralia1984 Нов потребител

Zdr.na 32god.sam i v momenta sam bremena za 4 pat imam 3 rajdaniq s sokcio,nqkoi znaeli dali e vazmojno chetvarto rajdane sas sekcio ili e opasno?

5. elkamanolova

elkamanolova Добре познат потребител

Като цяло е хубаво да си почиваш, колкото може повече. Не трябва да вдигаш супер тежки неща и да се натоварваш, по какъвто и да било начин. По време на бременността е добре да приемаш витамини. Аз си поръчвам от тези https://healthstore.bg/now-pre-natal-dha-vitamini-za-bremenni-90-drazheta , защото са предназначени за бременни и кърмещи жени.

6. mikaela

mikaela Добре познат потребител

Аз по време на бременността имах анемия и трябваше да приемам хапчета, за да вляза в норма.

Други теми, които вероятно биха ви били полезни:
Форум Заглавие Дата
Бременност Бременна ли съм или не 4/7/19
Бременност Дали съм бременна? 22/6/19
Бременност Дали съм бременна? 4/11/17
Бременност Кога най-рано мога да разбера дали съм бременна? 30/7/14

Сподели страницата