Бременност

Дискусия в 'Свободна дискусия' започната от Ивелина88, 28/6/16.

1. Ивелина88

Ивелина88 Нов потребител

Здравейте! Искам да попитам каква е вероятността да съм бременна след като овулационния калкулатор изчисли, че 28.06 е плодовит ден, а 30.06 е овулацията ми? Последният акт е 28.06 без никакви предпазни мерки.

2. Google AdSense Реклама

за да скриеш рекламите.
  3. elkamanolova

elkamanolova Добре познат потребител

Има много фактори, които могат да имат влияние. Най-добре си направи тест.

4. beb

beb Нов потребител

kak da razbera che sam bremena kato testovete ne mi pokazvat

5. Mama

Mama Активен потребител

@Ивелина88 както @elkamanolova спомена, има прекалено много фактори, които трябва да са на лице за настъпването на бременност. Изчакай да видиш дали ще имаш закъснение на МЦ и при наличието на такова си направи тест за бременност.

@beb Как не ти показват? Или прекалено рано правиш теста и ако си бременна нивата на хормона за бременност не са стигнали необходимите нива за да ги хване теста за бременност или не си бременна. Най-ранният тест за бременност, който знам е кръвнитят тест или преглед от кинеколог с видеозон и проверка за наличието на околоплоден сак.

Lenis харесва това.
  6. Lenis

Lenis Нов потребител

Здравейте!
    Аз искам да попитам как най-точно да изчисля овулацията си, като цикъла ми е през 23, 24 дена и постоянно се мени датата на следващия цикъл. Благодаря :)

7. Mama

Mama Активен потребител

8. @visa.123

@visa.123 Нов потребител

Професия:
    prodavach konsoltant
    Zdraveite ot nqkolko meseca se opitvame s priqtelqmi da zabremeneq no nese poluchava neshto cikala mie redoven kato minaliq mesec poluchih mn ostra bolka v korema nizko dolo chak pripadnah bqhme na lekar kazaha mi che nesam bilo pred cikalno taka chee lekarq me popita ot kolko vreme vodq polov jivot kazah i ot nqkolko godini bez predpazni merkii ochudise kak nesam zabremqnala do sega ot skoro pochnahme opiti no me pritesnqva tova dali shte moga da zabremeneq dnes pak probvahme i se nadqvam da se poluchii daite mi nqkoi savet zashtot si mislq da ne bi da sam bezplodna....

9. Jullia

Jullia Нов потребител

Здравейте, миналия месец ме болеше корема, после ми дойде цикъла за два дни, правих си тест, беше отрицателен, сега чувствам тежест, всички симптоми като първата ми бременност. Дали съм бременна, дано :)

Сарита харесва това.
  10. Jullia

Jullia Нов потребител

Ако това те успокои много е важна психическата нагласа. При първата ми бременност всеки месец си правих тестове, почти две години нищо. Накрая се отказах да вярвам и стана. Болеше ме корема уж за цикъл, но така и не ми дойде. Казаха, че при някой жени е така. Според мен е хубаво да отидете и двамата на изследвания, за да знаете, че по принцип всичко е наред. Не си слагай етикет предварително. Успех!

11. Сарита

Сарита Нов потребител

Здравейте може ли да ми кажете ако ми се замаява главата и цикъла ми закаснява вече 3-ти ден дали може да сам бременна ?

12. Hasy

Hasy Нов потребител

Zdraveite iskam da popitam vazmojno li e test za bremennost da ne otchete pravilen rezultat poneje mi zakasnqva a testa e otricatelen

13. elkamanolova

elkamanolova Добре познат потребител

Възможно е, може да си направиш още един, за да си по-сигурна.

Hasy харесва това.
  14. Hasy

Hasy Нов потребител

Blagodarq za otgovora !

15. aleksche

aleksche Нов потребител

Здравейте,
    нова съм и ми е малко странно. С моя приятел направихме опити за бебче :) и за щастие уцелихме момента когато, се предполага че съм в оволация (нали не може да бъде пресметната с точност). Та въпроса ме и от една седмица ме някак странно ходя твърде често на тоалетна без да пия толкова течности. По принцип пуша и съм със ниско кръвно и докато не си изпия кафето (минимум 2 заради кръвното) не се чувствам ок, но от известно време дори и да го изпия през деня ми става пак малко лошо и имам някакво странно усещане в коремчето, а и все едно имам заседнала буца в гърлото и ми се повдига от време на време. Ние започнахме с опитите на 13.04 и миналата седмица си взех тест, но естествено беше отрицателен (беше твърде рано). Сега трябва да ми дойде на 01.05 и се чудя дали ако пак си взема тест преди 01.05 ще покаже нещо или да изчакам още малко?
    Моля за помощ :):):)
    Благодаря

16. Hasy

Hasy Нов потребител

Az bih ti preporychala da izchakash zakysnenie na cikyla. I az imah syshtite simptomi no nqmashe bremennost.

17. aleksche

aleksche Нов потребител

Благодаря за съвета :)

18. Габриела Георгиева

Габриела Георгиева Потребител

Здравейте съвсем нова съм тук :) Искам да попитам нещо тук :) Със моят мъж във събота превихме любов... Тогава ми беше овулацията , но мъжът ми малко свърши в мен :) Бих искала да попитам кога мога да направя тест за бременност и дали има шанс да съм бременна :) Забравих да добавя имаме дъщеричка на 2г. и 1м. :) Благодаря за отговора :) Аз искам бебе и той също, но се притеснява , че е рано :) Забравих да добавя още , че одеве имах болка долу ниско и леко в кръста тъпа болка ! ???

19. mikaela

mikaela Добре познат потребител

От 1 месец съм бременна. Говорила съм с много приятелки, които имат дечица и те са ми казвали, че е хубаво да приемам някакви витамини по време на бременност дори и след това. Търсих в Интернет и намерих тези витамини https://healthstore.bg/now-pre-natal-dha-vitamini-za-bremenni-90-drazheta , пише, че покриват всички нужди от минерали и витамини. Мислите ли, че ще ми свършат работа?

20. ivafileva

ivafileva Добре познат потребител

Да, защо да не ти свършат, освен ако не искаш нещо конкретно в по-големи дози, това е идеално.

Сподели страницата