Бременност

Дискусия в 'Бременност' започната от Тинчето, 24/7/16.

1. Тинчето

Тинчето Нов потребител

Здравейте, искам да ви разкажа за моя проблем.От почти два месеца съм в период на развод с моя съпруг и следователно не сме имали полови контакти от 06.06.2016г.Миналия месец цикълът ми трябваше да дойде на 11.06.,но ми закъсня с четири дни.Когато ми дойде на цвят беше много бледо розово и воднисто.За мен това беше странно но помислих че се дължи на стрес покрай развода.Този месец ми закъсня със седем дена като ми дойде за един ден,беше много оскъдно и каденикаво малко наподобяваше жълто,два дни нямаше нищо и след това когато ходех до тоалетна цапах само хартията.Странното е че имам доста симптоми на бременна дори постоянно чуствам движение в корема сякаш бебе рита но теста ми показва отрицателен резултат.Питам се имали някаква вероятност да съм бременна ?Преди четири месеца имах още едно закъснение от десет дни но теста пак беше отрицателен.

2. Google AdSense Реклама

за да скриеш рекламите.
  3. Mama

Mama Активен потребител

Тинче, много сълажявам за неприятното преживяване. Това което мисля аз е, че по-скоро се дължи на стрес и нерви покрай неприятните случки. За такъв период от време би трябвало вече теста за бременност да отчете, ако наистина си бременна. Чувала съм, че доста от симптомите за бременност могат да се объркат и с симптоми, които показват наличието на стрес, а ако човек има и доза съмнения, нищо чудно и да стигне до подобни на твоите изводи. Ако все пак искаш със сигурност да провериш дали си бременна бих ти препоръчал да посетиш гинеколог да те погледне. Минали са 2 месеца, вече спокойно ще се види наличието на бременност с видеозон.

Стискам палци по-скоро да имаш по-приятни преживявания.

Други теми, които вероятно биха ви били полезни:
Форум Заглавие Дата
Бременност желанията, свързани с тялото - предани на свързаните с бременността 11/8/19
Бременност Кога да направя тест за бременност 20/8/18
Бременност Напълняването по време на бременност 27/1/15
Бременност Кръвен тест за бременност? Къде? Цена? 30/7/14
Бременност Бременност чрез инвитро оплождане 22/3/14

Сподели страницата