Черен Петък в Емаг - Офертите преди официалният старт.

Дискусия в 'Шопинг терапия' започната от Андон Иванов, 28/11/14.

1. Андон Иванов

Андон Иванов Администратор От екипа на bebefon.bg

Макар, че след няколко минути, вероятно онлайн магазина на Емаг ще бъде отворен, си струва, човек да хвърли едно око и да знае дали си заслужава чакането, та ето какво може да очаквате:

http://s1.emagst.net/layout/bg/newsletter/2014_11_28_NL_BG_Black_Friday_Products/

Има някой неща, които бих си купил, но май все става така, че забравям да си заделя пари за подобни харчове, но пък ако някой има за пръскане и си хареса нещо... да взима на воля и да не забрави после да се похвали! ;)

2. Google AdSense Реклама

за да скриеш рекламите.
  3. jessa84

jessa84 Добре познат потребител

Искам да изразя СИЛНОТО си възмущение от тази "коректна" фирма.
    По време на разпродажбата си поръчах бинокъл, заедно с една моя приятелка. На нея го доставиха, а на мен не. Говорих с тях, а те ми казаха, че не е била заявена поръчката ми. Аз им изпратих разпечатка от имейла ми и вече няколко месеца не ми отговориха...

4. Андон Иванов

Андон Иванов Администратор От екипа на bebefon.bg

Като цяло контакта с тях наистина е доста труден. Не веднъж съм ги хвалил преди, но след Черният Петък вече съм на различно мнение.

Аз чаках 2 седмици за поръчана от мен стока след Черният Петък (удебелявам го и го подчертавам, понеже хората поръчали на Черният Петък, според условията са длъжни да изчакат до 7 дни за доставка). В последствие се оказа, че поръчаното от мен го нямат налично (странна работа, предвид, че доколкото имам наблюдение, когато една стока не е налична в момента, просто не е достъпна за поръчка, но както и да е) и това го разбрах едва след като им се обадих по телефона. Можеше поне един email да пуснат с информация.

Имаха още 1-2 малки издънки, като забавяне с 1 ден на доставката, въпреки, че при поръчка беше обявено, че на другият ден ще бъде доставена... и такива, които някак по се приемаха, но да чакам 2 седмици ми дойде в повече.

Вече съм си обещал преди да поръчвам нещо, да не ми е приритет Емаг, особено що се отнася до спешни стоки.

5. bjt

bjt Добре познат потребител

Други теми, които вероятно биха ви били полезни:
Форум Заглавие Дата
Шопинг терапия Истински черен петък в България? 8/7/19
Шопинг терапия Черен Петък (Black Friday) - намаления и промоции 28/11/13

Сподели страницата