Детските шейни

Дискусия в 'Свободна дискусия' започната от kikiriki.bg, 26/11/15.

 1. kikiriki.bg

  kikiriki.bg Потребител

  Регистрация:
  3/11/15
  Мнения:
  17
  Пол:
  Жена
  Зима е!!!

  И зимните игри вече започнаха.

  А каква е първата асоциация за зимни игри,на малки и големи?

  Сигурни сме че е детската шейна,шейната вече не е като в миналото,тежки и железни:)вече са цветни,с кормило,със спирачки,леки.

  Ето и нашите предложения за незабравими емоции както на детето ви,така и на нас родителите,нека с децата ни,отново се върнем за кратко и към нашето детство и да участваме в зимните игри на нашето дете.

  Детската шейна е една от играчките,които не остаряват. Tе са модерни както при малки малчугани,така и при юнуши. А защо не и при възрастни(високоскоростнатаavalanche).Детските шейни претърпяват постоянно развитие. Дизайнерите са нсочили изцяло вниманието си към аеродинамиката на детската шейна и нейната безопасност. Затова и днешните шейниприличат много на професионалните-те са леки,бързи и много цветни. За съжаление много от моделите не разполагат с достатъчно място на седалката,за да може родителя спокойна да придружава своето дете и да го направлява. Нещо което сме сигурни,че в най-скоро време ще бъде отстранено като недостатък при детската шейна. И така,стигнахме до това кой е най-добрия избор за нашето дете? Кой е най безопасния модел детска шейна? Нашите шейни са издържали десетки тестове за безопасност,както и материалите от които са изработени(липса на химикали,предизвикващи алергии). За това остава единствено да изберете варианта шейна,който ще задоволи вашия взискателен вкус и на вашето дете.
  СВЕТЪТНА ВАШЕТО ДЕТЕ зависи от това,което вие родителите ще му покажете!!!
   
 2. Google AdSense Реклама  за да скриеш рекламите.
 3. mimkata

  mimkata Нов потребител

  Регистрация:
  15/3/19
  Мнения:
  3
  Абсолютно сте прави, сигурността на детските шейни е много важна и компромиси не бива да се правят. Ние като начало подарихме на малкия една обикновена пластмасова шейна от тук https://sportensklad.bg/sportni-stoki/zimni-sportove/шейни и със сигурност за другата зима мислим да вземем нещо по-голямо, тъй като много му хареса да се пързаля.
   
Други теми, които вероятно биха ви били полезни:
Форум Заглавие Дата
Свободна дискусия Детските пързалки 8/12/15
Свободна дискусия 10 съвета за безопасност на детските играчки 23/11/15
Свободна дискусия 10 съвета за безопасност на детските играчки 11/11/15
Свободна дискусия Достатъчно ли са детските площадки в България? 9/2/15
Свободна дискусия Обезопасени ли са детските площадки в България? 27/1/15

Сподели страницата