Допадат ли ви турските сериали?

Дискусия в 'Свободна дискусия' започната от Alisara, 27/1/15.

1. Alisara

Alisara Потребител

Професия:
    Домакиня
    Принципно от началото на тяхното излъчване бях много против, защото сме свикнали да гледаме сериали, но от съвсем други страни (някои ги наричат бели), а с турските малко трудно се наложиха при мен. В началото без да искам се заслушах в един, докато си вършех някаква работа и така няколко дни поред. След това е ясно, започнах и да гледам 1-2, а сега вече следя цели 5, които наистина ми допадат и мисля, че има доста от нашето ежедневие. Вие какво мислите, има ли реална полза от тях или нашите телевизии просто са купили големи пакети на нищожни цени и ни облъчват с треторазредни актьори и сериали?

2. Google AdSense Реклама

за да скриеш рекламите.
  3. Андон Иванов

Андон Иванов Администратор От екипа на bebefon.bg

Никога не съм харесвал подобни сериали, но пък явно все пак има хора, които ги гледат, щом така упорито ги пускат все още по телевизията.

Иначе според мен, идеята е проста. Взимат Турски сериали на килограм за жълти стотинки, за да има с какво да запълват дупките в ефирното време. Умишлено турските сериали са предимно от обед до 5-6 часа следобед, когато повечето хора са на работа. Тези, които не са в голям процент са пенсионери, които са и реално най-голямата аудитория на този тип сериали, макар, че познавам и доста по-млади хора, които ги следят и в това няма нищо лошо де.

Всичко е въпрос на личен вкус. :)

Други теми, които вероятно биха ви били полезни:
Форум Заглавие Дата
Свободна дискусия Мнението ви за турските сериали? 13/3/15

Сподели страницата