Допадат ли ви турските сериали?

Дискусия в 'Свободна дискусия' започната от Alisara, 27/1/15.

 1. Alisara

  Alisara Потребител

  Регистрация:
  27/1/15
  Мнения:
  18
  Пол:
  Жена
  Професия:
  Домакиня
  Принципно от началото на тяхното излъчване бях много против, защото сме свикнали да гледаме сериали, но от съвсем други страни (някои ги наричат бели), а с турските малко трудно се наложиха при мен. В началото без да искам се заслушах в един, докато си вършех някаква работа и така няколко дни поред. След това е ясно, започнах и да гледам 1-2, а сега вече следя цели 5, които наистина ми допадат и мисля, че има доста от нашето ежедневие. Вие какво мислите, има ли реална полза от тях или нашите телевизии просто са купили големи пакети на нищожни цени и ни облъчват с треторазредни актьори и сериали?
   
 2. Google AdSense Реклама  за да скриеш рекламите.
 3. Андон Иванов

  Андон Иванов Администратор От екипа на bebefon.bg

  Регистрация:
  26/9/13
  Мнения:
  351
  Пол:
  Мъж
  Никога не съм харесвал подобни сериали, но пък явно все пак има хора, които ги гледат, щом така упорито ги пускат все още по телевизията.

  Иначе според мен, идеята е проста. Взимат Турски сериали на килограм за жълти стотинки, за да има с какво да запълват дупките в ефирното време. Умишлено турските сериали са предимно от обед до 5-6 часа следобед, когато повечето хора са на работа. Тези, които не са в голям процент са пенсионери, които са и реално най-голямата аудитория на този тип сериали, макар, че познавам и доста по-млади хора, които ги следят и в това няма нищо лошо де.

  Всичко е въпрос на личен вкус. :)
   
Други теми, които вероятно биха ви били полезни:
Форум Заглавие Дата
Свободна дискусия Мнението ви за турските сериали? 13/3/15

Сподели страницата