Аз не съм им почитателка, но често напоследък се случва да похапнем "там" (няма да споменавам имена да не им правим реклама). Най-ужасно е, че накрая разбирам колко много храна съм изяла, а не съм я усетила дори при консумирането, чак ме хваща страх
Честно казано от време на време ходя да хапвам там, но по-скоро в Subway и pizzalab къщи около софия,луксозни рокли,круиз азия,анцузи nike
Зависи, ако става въпрос за еднократно хранене на крак – да, но за ежедневно хранене не мисля, че са добра алтернатива.
И аз съм съгласна с теб. Няма по-вкусно от сготвеното вкъщи олекотени завивки,франчайз,learn urban planning,зъбни импланти софия
Обожавам да похапвам в pizza lab почивка на планина,екскурзия в сърбия,евтина почивка на планина с басейн,екскурзия до лондон
Наскоро ги опитах и са мега вкусни! пародонтологична профилактика,creative working spaces,диван с функция сън,лазерен нивелир dewalt
Стават, не е кой знае какво и според мен не си заслужава хидроизолация,уред против къртици,sofia apartments,парапети от ковано желязо
Любимо заведение ? мебели,застраховка пътуване в чужбина,спални комплекти,медицинска застраховка за чужбина
лицемерно мазно - проядено угодничество из търговския каталог на чужбина в споделянията на бг кризис - практически постановки 20 плюс.
„Happy“ - яп. японски сладолед три топки за деца като българска скара „тройка кюфтета-кебабчета с гарнитура“ за мъже в магазин „деница“ - „софия-младост“.
Някой пробвал ли е Hesburger? Постоянно виждам техни реклами в youtube антиоксиданти,гайковерт,car accident chiropractor,back pain relief
Аз много ги харесвам, въпреки че са нездравословни... маркови дрехи,iot device management,тапи за уши за сън,витамин c
Ние в мола ядем в БМС, ама си е доста цифра, макар че в последно време забелязвам, че правят промоции например основно, салата и десерт за 8лв. Това е добре горе долу. Десертите са им уникални например домашната торта.....ммммм
нека не забравяме и ветрило, готвят уникално аромати за дома,шатри,интериорен дизайн на къща,моторно масло / моторни масла