Евтин дом в България

Дискусия в 'Обзавеждане, дом и градина' започната от Андон Иванов, 18/12/16.

 1. Андон Иванов

  Андон Иванов Администратор От екипа на bebefon.bg

  Регистрация:
  26/9/13
  Мнения:
  351
  Пол:
  Мъж
  Цените на къщите в България варират и най-главно зависят от самата къща. Затова, инвеститора трябва точно да конкретизира идеята си и целта на инвестиция. Каква къща търси, за какъв дом мечтае?

  България е една от малкото страни, където макар и при условия на икономическа криза, не престава да привлича инвеститори като магнит. Голяма заслуга затова имат и самите българи, което се дължи на тяхната сърдечност и гостоприемност.

  Българското крайбрежие предлага съвременен европейски стандарт, който се нарежда сред най-добрите световни курорти. Луксозни апартаменти, 5-звездни хотели, затворени комплекси, съвременни яхт портове, чисти плажове, висок стандарт на обслужване и качество, които комбинирано се предлагат на достъпни цени.

  Покупката на дом в България е не само инвестиция, но и спокойствие и сигурно бъдеще.

  Главни фактори, които определят изгодата от такава инвестиция сред чужденците са:

  - Ниски данъци;

  - Невисока езикова бариера и липса на дискриминация;

  - Евтини и екологично чисти хранителни продукти, особено плодове и зеленчуци. Екологично чиста обкръжаваща среда с която се характеризира по-голямата част от България, микроклимата в морските и планински курорти, който способства за удължаване на живота в комбинация със спокоен и умерен начин на живот, далеч от шума на големия град, меки зими, характеризиращи се с температури над нула градуса;

  - Европейско качество на строителните работи, които през последните години се следи стриктно.

  Морският бряг, плажа и слънцето винаги са били достъпни за всеки. Затова, всеки недвижим имот, закупен по българското крайбрежие носи възвращаемост, независимо от цената си.

  За истинските почитатели на красивото, луксозното, се предлагат VIP пентхауси в пълния смисъл на тази дума, тъй като при строителството е изпипан всеки детайл, взимайки под внимание нуждите и очакванията на най-взискателните клиенти.

  Купувайки дом в България на етап строителство, Купувача има гарантирана отстъпка, удължена схема на плащане до края на строителството, може да участва в процеса на строеж и да създаде свой собствен уникален стил, проект и обзавеждане.

  Приканваме Ви да се запознаете с нашите оферти и на собствени очи да се уверите, че сте направили правилен избор, купувайки жилище чрез нашата агенция. Дом на Вашите мечти, който може да се наследява, който да носи радост и печалба.
   
 2. Google AdSense Реклама  за да скриеш рекламите.
 3. elkamanolova

  elkamanolova Добре познат потребител

  Регистрация:
  4/2/16
  Мнения:
  316
  Пол:
  Жена
  Според вас за колко пари може да се купи кажи речи добър апартамент в София около 70 кв.м?
   
Други теми, които вероятно биха ви били полезни:
Форум Заглавие Дата
Обзавеждане, дом и градина българия 1978-2021-... 30/8/21
Обзавеждане, дом и градина пожари в българия 20/5/21
Обзавеждане, дом и градина българия на дебнещата смърт 4/5/21
Обзавеждане, дом и градина пожари в българия 18/4/21
Обзавеждане, дом и градина българия на русия 27/2/21

Сподели страницата