Фирма за почистване в София?

Дискусия в 'Обзавеждане, дом и градина' започната от ivafileva, 23/11/18.

 1. ivafileva

  ivafileva Добре познат потребител

  Регистрация:
  28/1/16
  Мнения:
  495
  Пол:
  Жена
  Здравейте! Правим ремонт и търсим някоя фирма, която да помогне с почистването и изхвърлянето на отпадъчните материали. Може ли да препоръчате някоя такава фирма в София?
   
 2. Google AdSense Реклама  за да скриеш рекламите.
 3. mikaela

  mikaela Добре познат потребител

  Регистрация:
  9/4/17
  Мнения:
  471
  Пол:
  Жена
  Доколкото знам, може да разгледаш оферти за различни фирми на https://www.domestina.bg/ Мои приятели намериха фирма там. Късмет :)
   
 4. pepimili

  pepimili Активен потребител

  Регистрация:
  7/12/16
  Мнения:
  41
  Пол:
  Жена
  Здравите, препоръчвам ви да се свържете с http://sunshinebg.com/ Това е единствената фирма в София на която напълно се доверявам за почистващи услуги.
   
 5. sisa87

  sisa87 Нов потребител

  Регистрация:
  30/4/20
  Мнения:
  1
  Пол:
  Жена
  Аз пък съм възхитена както от почистването, така и отношението на целия екип на фирма за почистване Чичи. Преди 3 месеца почистиха дома ми основно, прозорци, баня, кухня, изпраха дивана и матраците, след тях миришеше на пролет. Поръчах си основното почистване директно онлайн през сайта им https://chichi.bg където след като въведох услугите, които искам, цената за почистване се изчисли веднага. Отне ми не повече от 2 минути. Още на същия ден се обади представител на фирмата, за да потвърдя поръчката и да уговорим ден за почистване. Супер удобно! Без да ми гобят времето с досадни огледи. Спестиха ми и едно излизане от работа. Понеже останах доста доволна, подписах договор за абонаментно почистване - всяка седмица. Жената, която идва да чисти всяка седмица също е толкова страхотна - мила, любезна и върши работата си 100% професионално. 5 звезди от мен за Чичи :)
   
 6. nelson

  nelson Потребител

  Регистрация:
  31/1/19
  Мнения:
  14
  За София, препоръчвам Рефлекс М, нямат аналог просто! Работил съм с много фирми (специално за почистване след ремонт), защото от части съм в ремонтно-строителния бизнес, но повечето други фирми гледаха просто да изнесат материалите от обекта без да обърнат много внимание на това какво остава като остатъчни отпадъци, колкото да изглежда, че работата е свършена...

  Момчетата от Рефлекс М за нула време вкараха в ред апартамента ми след като изнесоха всичко, което беше по пода - след масивно къртене и сваляне на стени, в това число - почупени плочки и тухли, мазилка и други строителни отпадъци.

  Крайният резултат беше удивителен! Чисто и без прах :)
   
Други теми, които вероятно биха ви били полезни:
Форум Заглавие Дата
Обзавеждане, дом и градина Препоръчайте ми фирма за мебели в Ямбол. 22/7/14
Обзавеждане, дом и градина Керамичен тиган - почистване на загоряло. 22/2/15

Сподели страницата