How To Play Animal Crossing New Horizons Well

Дискусия в 'Представете се' започната от Crawforddefine, 29/4/21.

 1. Crawforddefine

  Crawforddefine Добре познат потребител

  Регистрация:
  4/2/21
  Мнения:
  67
  В това ръководство ще разгледаме 8 съвета в ACNH, за които трябва да искате да знаете. От това как да получите удобната нова стълба, как да ловите риба до това как да премахнете сгради и да добавите най-добрите приятели.

  Стълба
  Ако играете Animal Crossing от няколко дни, може би се чудите как се изкачвате по скалите. За да направите това, ще ви е необходима сгъваемата стълба, която Том Нук ще ви даде, след като отговаряте на няколко условия. Ще трябва да изплатите първия си заем на Том Нук и да надстроите до къща, която след това ще ви позволи да построите Крепостта на Нук на отворите на кътчетата. Том Нук ще ви даде достъп до стълбата или може просто някой да ви даде един

  Скалите генерират
  Скалите, които се регенерират, не харесват там, където камъкът не е проблем, изяжте парче плод и го разбийте с лопатата си. На следващия ден нова скала ще отговори някъде другаде на вашия остров, просто се уверете, че имате предвид скалата на нейните ресурси, преди да я счупите.

  Как да добавите най-добри приятели
  Когато посетите остров на приятели или приятел ви посети през интернет, можете да ги добавите като най-добър приятел, за да отворите телефона си Nook, превъртете до приложението за най-добри приятели и трябва да можете да изпратите заявка за приятелство от там. Ползите от регистрирането на приятел като най-добър приятел е, че можете да използвате всичките си инструменти на техния остров, можете да изпращате подаръци и писма и да изпращате съобщения един към друг с вашия телефон Nook.


  Съвети за довършване
  Вие сте специалист по завършване, може да се насочите към предизвикателството за главен актьор, което изисква да хванете сто риби подред. Може да изглежда страшно, но имаме странен съвет, който може да ви помогне. Ако се мъчите да уловите риба, препоръчваме да включите слушалки и да използвате слуха си, за да хванете риба, вместо да хвърляте въдицата си в хапки, затворете очи. Когато рибата накрая ухапе, ще чуете забиване, натиснете веднага, за да навиете рибата. Това може да не работи за всички, но е помогнало на няколко от нас да изпълним това предизвикателство.

  Как да преместите къщата си и други сгради
  След като отключите сградата на резидентните услуги, можете да преместите къщата си, вашите селяни и други ключови сгради, като говорите с Том Нук за инфраструктурата. Имайте предвид, че можете да премествате само една сграда на ден и това може да бъде скъпо.

  Как да получите Able Sisters
  Един от случайните посетители, които могат да дойдат на вашия остров, е таралеж Мейбъл, който продава дрехи. Тя се надява да създаде магазин, но първо трябва да установи някои клиенти и там идвате да купите куп неща от нея и доста скоро тя ще поиска да създаде магазин.

  Говорете със самур всеки ден
  За разлика от кът на ъгъла, не е нужно да доставяте никакви материали, говорете със сабле всеки ден Мейбъл и нейната сестра Сабле управляват шивашкия магазин за умели сестри. Сабле е по-тихата отзад и в началото няма да има много да ви каже, но докато разговаряте с нея всеки ден, тя в крайна сметка ще се отвори и дори ще ви даде подаръци.

  Как да отключите островното тераформиране
  Ако гледате Nintendo Direct, може би се чудите как и кога да получите приложението на островния дизайнер. Това ви позволява да тераформирате и допълнително да персонализирате острова си. По принцип трябва да раздавате кредити, това означава, че трябва да продължите да помагате на Том Нук, докато той постигне личната си мечта. След като направите това, той ще се отбие до къщата ви и ще ви даде приложението за дизайнер на острова още от самото начало, ще можете да започнете да изграждате пътеки, но ако искате да тераформирате острова си, ще трябва използвайте вашия ACNH NM на машината за спиране на ъгъла, за да отключите разрешителни както за скалиране на вода, така и за изграждане на скали.
   
Други теми, които вероятно биха ви били полезни:
Форум Заглавие Дата
Представете се HD Online Player (blu Kung Fu Panda 3 (English) tamil ) 9/11/21
Представете се Is Steam Level Up really important to players? 13/9/21
Представете се How do players buy Madden 22 Coins? 1/9/21
Представете се How can players buy New World Coins at a low price? 1/9/21
Представете се Where can players buy POE Currency? 1/9/21

Сподели страницата