Игра на тронове (сериал)

Дискусия в 'Хоби и развлечение' започната от jessa84, 16/1/15.

 1. jessa84

  jessa84 Добре познат потребител

  Регистрация:
  16/1/15
  Мнения:
  50
  Пол:
  Жена
  Гледате ли сериала Игра на тронове ? Аз лично съм голяма фенка! Ето малко информация за филма:

  „Игра на тронове“ (на английски: Game of Thrones) е сериал на HBO, който следва историята на фентъзи епос поредицата „Песен за огън и лед“, вземайки името на първата книга, и дебютира на 17 април 2011 г. Два дни след премиерата на четвърти сезон през април 2014 г., HBO подновява Игра на тронове за пети и шести сезон.[1]

  Сериалът, поставен в измислените континенти Вестерос и Есос в края на лято, продължило десетилетие, вплита няколко сюжетни линии. Първата следва членовете на няколко благороднически дома в гражданска война за Железния трон на Седемте кралства; втората покрива нарастващата заплаха от предстояща зима и митичните същества на Севера; третата хроникира опитите на изгнаната последна представителка на свалената династия да си възвърне трона. Чрез своите морално двузначни герои сериалът изследва въпроси за социалната йерархия, религията, лоялността, корупцията, гражданската война, престъпленията и наказанията.[2] „Игра на тронове“ привлича рекорден брой зрители по HBO и придобива изключително широка и активна международна фен база.

  Снима се основно в Белфаст, Северна Ирландия и на някои места в Европа (в Хърватия). Актьорите в сериала са основно англичани или ирландци.

  [​IMG]
   
 2. Google AdSense Реклама  за да скриеш рекламите.
Други теми, които вероятно биха ви били полезни:
Форум Заглавие Дата
Хоби и развлечение Как Правильно Играть В Казино Вавада Лучший Калининград 15/1/22
Хоби и развлечение игра космическая стратегия на пк 12/1/22
Хоби и развлечение игра космическая стратегия на пк 11/1/22
Хоби и развлечение игра космическая стратегия на пк 11/1/22
Хоби и развлечение игра космическая стратегия на пк 10/1/22

Сподели страницата