Здравейте, нова съм във форума и понеже видях, че няма такава тема ще я пусна аз. Става въпрос за играта! За мен играта с моето детенце заема изключително важно място в ежедневието ни. Всеки родител знае какво значи играта за детето...за мен тя е начин да възпитавам, уча и опознавам малкото си момченце. Така той научава нещата за заобикалящия го свят, лесно и интересно, а аз изживявам невероятни моменти с него. Чрез играта двамата изживяваме пълноценно детството- той за първи път, а аз за втори. Детето ми е на четири и когато сме си вкъщи двамата си измисляме най-различни занимания. С всеки изминал ден детето ми научава нови неща благодарение на играта. На игра той се научи да брои , с помощта на тези двете, които са ни едни от любимите, а времето прекарано играейки заедно безценно!!! Една от любимите ни игри е Не се сърди човече! С нея малкият се научи да брои и усъвършенства знанията си. Играем също и Домино доста често. Занимаваме се с оцветяване изрязване и рисуване. Споделете вие как се забавлявате с детето си....
и ние рисуваме главно и четем книги хихихи.... иначе скоро мипдариха книга за игри и възпитания надетето, доста итнересна ,там има оргинални идеи за игри и в сйатовете също се ровя да намеря нещо по-така ... има тук там блогове с инт. неща по темата - това е на бг - http://www.tochici.bg/novinii , иначе английсктие блогъри пишат забавни и приложими игри с топка, сапунени мехури, криеница, пеене и т.н. , които да се игратя така, че да са инт. за децата на всяка една възраст )
Ние рисуваме, играем с колички кухня,апартаменти софия,алуминиеви джанти,urban planning courses,фасети цени
Интересна тема Случая при мен е различен моя мъник се увлича повече, когато го оставя да си играе самичък (не че не търси вниманието ми, но аз успявам по-трудно да задържа неговото). Като повечето деца може да се отплесне 30 минути с някоя кутия и да я включи във всяка своя игра. Аз се опитвам при всяка възможност да добавям към игрите по някой образователен елемент. Факт е, че така децата запомнят много по-лесно и без излишно напрежение. Подобно на daisy777 и аз често се допитвам до интернет за идеи, да си призная по-скоро, за да ми бъде по разнообразно на мен самата. Напоследък доста често си избирам от Молива - https://www.moliv.bg/detski-igrachki нещата пристигат бързо и трупам точки за отстъпка. На моменти дори усещам, че някои играчки представляват по-голям интерес за мен от колкото за детето.
Ние обичаме да играем на гоненица вкъщи и да строим с конструктор weiße bluse,обков за врати,цинк,petg