Игрите вкъщи

Дискусия в 'Възпитание и образование' започната от unreadable, 24/1/15.

 1. unreadable

  unreadable Потребител

  Регистрация:
  23/1/15
  Мнения:
  11
  Пол:
  Жена
  Здравейте, нова съм във форума и понеже видях, че няма такава тема ще я пусна аз.
  Става въпрос за играта! За мен играта с моето детенце заема изключително важно място в ежедневието ни. Всеки родител знае какво значи играта за детето...за мен тя е начин да възпитавам, уча и опознавам малкото си момченце. Така той научава нещата за заобикалящия го свят, лесно и интересно, а аз изживявам невероятни моменти с него. Чрез играта двамата изживяваме пълноценно детството- той за първи път, а аз за втори.
  Детето ми е на четири и когато сме си вкъщи двамата си измисляме най-различни занимания. С всеки изминал ден детето ми научава нови неща благодарение на играта. На игра той се научи да брои , с помощта на тези двете, които са ни едни от любимите, а времето прекарано играейки заедно безценно!!!
  Една от любимите ни игри е Не се сърди човече! С нея малкият се научи да брои и усъвършенства знанията си. Играем също и Домино доста често. Занимаваме се с оцветяване изрязване и рисуване.
  Споделете вие как се забавлявате с детето си.... :)
   
 2. Google AdSense Реклама  за да скриеш рекламите.
 3. daisy777

  daisy777 Потребител

  Регистрация:
  30/8/16
  Мнения:
  14
  Пол:
  Жена
  и ние рисуваме главно и четем книги хихихи.... иначе скоро мипдариха книга за игри и възпитания надетето, доста итнересна ,там има оргинални идеи за игри и в сйатовете също се ровя да намеря нещо по-така ... има тук там блогове с инт. неща по темата - това е на бг - http://www.tochici.bg/novinii , иначе английсктие блогъри пишат забавни и приложими игри с топка, сапунени мехури, криеница, пеене и т.н. , които да се игратя така, че да са инт. за децата на всяка една възраст :))
   
 4. ivafileva

  ivafileva Добре познат потребител

  Регистрация:
  28/1/16
  Мнения:
  237
  Пол:
  Жена
  Ние също си измисляме много интересни игри. Гледаме да може да са хем забавни, хем образователни.
   

Сподели страницата