Интериорни врати гр. Стара Загора мнения - от къде ?

Дискусия в 'Обзавеждане, дом и градина' започната от Kiril, 31/1/18.

1. Kiril

Kiril Активен потребител

Здравейте, наложи ми се да търся за един апартамент, който даваме под наем врата. Старите наематели които бяха са счупили една от вратите и сега трябва да я сменя, честно казано не ми се дават много пари и гледам хем да е с добър вид,а пък и да е изгодна- пълен кеф :). Понеже по принцип съм от Пловдив и не познавам добре града, а другата седмица ще ходя да купувам - ще съм благодарен, ако някой от форума има представа къде в Зарата са добри цените.

2. Google AdSense Реклама

за да скриеш рекламите.
  3. alexa_2010

alexa_2010 Нов потребител

Аз мога да ти препоръчам Врати ABC Стара Загора, дано не прозвучи като реклама, но наистина съм много доволна от тях и най-вече от управителката на магазина - много позитивен човек, който ни даде много и полезни съвети относно каква врата да си изберем. Виж и ги потърси в интернет трябва да има техни контакти. До колкото знам магазина им излиза на картата, мъжа ми така го намери през навигацията. А сега се сещам беше на бул. П. Евтимий

Други теми, които вероятно биха ви били полезни:
Форум Заглавие Дата
Обзавеждане, дом и градина Интериорни акценти 20/5/21
Обзавеждане, дом и градина врати-прозорци-щори-железни завеси малгарет тачър-.. 1973-2021-... 2/10/21
Обзавеждане, дом и градина По-спокойни дни с новите врати 21/6/21
Обзавеждане, дом и градина изпъди се през вратите - навира се през прозорците 28/8/20

Сподели страницата