Интернет на коя фирма ползвате?

Дискусия в 'Свободна дискусия' започната от Nevena, 8/2/15.

1. Nevena

Nevena Потребител

У дома специално сме на БТК интернет от няколко години и мога да твърдя, че не сме имали реално проблем с него. Единствено не ми харесва, че връзката която могат да подсигурят е едва 6-7 мегабита (това е частен случай) до нашия дом. Вие какъв интернет ползвате и каква е връзката Ви?

2. Google AdSense Реклама

за да скриеш рекламите.
  3. Андон Иванов

Андон Иванов Администратор От екипа на bebefon.bg

Аз съм на Интернет към Телевизия Странджа - Елхово. Бих казал, че съм доста доволен. Като цяло момчетата се справят страхотно с поддръжката, като изключим някой дребни забележки от време на време, но пък да речем от цяла година, само 1-2 пъти в годината да се паднат някой кофти седмици с по-слаб Интернет или прекъсвания.

Връзката като скорост съм засичал да хваща и по 10-15 MB/s.

Честно казано 6-7 мегабита не е лоша скорост. Реално се пада почти 1 MB/s, което си е добра скорост, дори за гледане на филми онлайн.

4. Aloma

Aloma Добре познат потребител

И ние вкъщи сме на БТК. Доволни сме като цяло и макар да не знам колко ни е връзката, не съм имала проблеми нито с отваряне на сайтове, нито с гледане на клипове или нещо подобно.

Единствено като недостатък, бих дала, че понякога като се развали Интернет-а и има случаи да чакаме много време докато го оправят, но като цяло сме доволни и не съм чула мажа ми да се ядосва много. :D

Други теми, които вероятно биха ви били полезни:
Форум Заглавие Дата
Свободна дискусия Компанионка от интернет? 17/8/19
Свободна дискусия Фирма за почистване в София? 21/5/20

Сподели страницата