Интернет на коя фирма ползвате?

Дискусия в 'Свободна дискусия' започната от Nevena, 8/2/15.

 1. Nevena

  Nevena Потребител

  Регистрация:
  8/2/15
  Мнения:
  21
  Пол:
  Жена
  У дома специално сме на БТК интернет от няколко години и мога да твърдя, че не сме имали реално проблем с него. Единствено не ми харесва, че връзката която могат да подсигурят е едва 6-7 мегабита (това е частен случай) до нашия дом. Вие какъв интернет ползвате и каква е връзката Ви?
   
 2. Google AdSense Реклама  за да скриеш рекламите.
 3. Андон Иванов

  Андон Иванов Администратор От екипа на bebefon.bg

  Регистрация:
  26/9/13
  Мнения:
  351
  Пол:
  Мъж
  Аз съм на Интернет към Телевизия Странджа - Елхово. Бих казал, че съм доста доволен. Като цяло момчетата се справят страхотно с поддръжката, като изключим някой дребни забележки от време на време, но пък да речем от цяла година, само 1-2 пъти в годината да се паднат някой кофти седмици с по-слаб Интернет или прекъсвания.

  Връзката като скорост съм засичал да хваща и по 10-15 MB/s.

  Честно казано 6-7 мегабита не е лоша скорост. Реално се пада почти 1 MB/s, което си е добра скорост, дори за гледане на филми онлайн.
   
 4. Aloma

  Aloma Добре познат потребител

  Регистрация:
  9/2/15
  Мнения:
  45
  И ние вкъщи сме на БТК. Доволни сме като цяло и макар да не знам колко ни е връзката, не съм имала проблеми нито с отваряне на сайтове, нито с гледане на клипове или нещо подобно.

  Единствено като недостатък, бих дала, че понякога като се развали Интернет-а и има случаи да чакаме много време докато го оправят, но като цяло сме доволни и не съм чула мажа ми да се ядосва много. :D
   
Други теми, които вероятно биха ви били полезни:
Форум Заглавие Дата
Свободна дискусия Компанионка от интернет? 17/8/19
Свободна дискусия Фирма за почистване в София? 21/5/20

Сподели страницата