Как да изберем практична дамска чанта от NovaChanta.com?

Дискусия в 'Моден подиум' започната от Андон Иванов, 17/4/16.

 1. Андон Иванов

  Андон Иванов Администратор От екипа на bebefon.bg

  Регистрация:
  26/9/13
  Мнения:
  351
  Пол:
  Мъж
  damska-chanta.jpg
  Всяка практична дамска чанта трябва преди всичко да бъде удобна, да има място за всичко, което искаме да вземем със себе си.

  Много от мъжете все още не могат да разберат за какво на нас жените, ни е толкова необходимо да носим чанти изобщо. А една често не е достатъчна, за разните поводи и цели са ни нужни различни модели.

  В днешното време на икономическа криза, често нямаме възможност непрекъснато да купуваме нови и нови модели, колкото и да ни се иска това.

  При избора на практична дамска чанта е важно тя да отговаря на определени изисквания- универсалност, елегантност, удобство и да съответства на нашия начин на живот.

  Деловата жена често избира трапецовидни или правоъгълни модели от устойчиви материали. За цветовете няма ограничения. Можем да носим това, което ни харесва.Най-предпочитани са черен, кафяв, бежов, бял, сив,бордо и техните нюанси. За безупречен външен вид е добре да се съчетае с обувките, облеклото и аксесоарите, така може да се постигне синхрон.

  За да изберем практична дамска чанта, има значение и материалът, от който е изработена. Не е задължително той да е скъп. Има страхотни предложения от мека и пластична еко кожа с достатъчна здравина на достъпни цени. Ако са изработени прецизно, моделите от изкуствена кожа дори на външен вид не се отличават от естествената кожа. За лятото, пролетта и есента са идеални варианти. Единствено за зимата има малък проблем, защото изкуствената кожа е по-податлива на ниски температури. Но технологичните производства вече почти са решили и този лек недостатък на еко материята. Важно при избора е визията на чантата, както и цената и. С напредването и развитието на онлайн търговията, все повече хора се доверяват на различни сайтове и пазаруват в интернет. Магазини като NovaChanta.com са доста успешни заради своята бърза доставка, многообразие от модели и най-вече ниски цени.

  Съвременните работещи жени са и грижовни майки. Комфортът на дамската чанта за ежедневна употреба, освен да побере необходимите вещи,трябва да включва и удобство при разходка с детето.

  За всекидневно ходене на работа, моделът е нужно да има добра форма и да не е с много натрапчив цвят. Ако работата ни пък е свързана с делови срещи, тогава е препоръчително да се съобразимс местата, които ще се посещават и етикетът там.
   
 2. Google AdSense Реклама  за да скриеш рекламите.
 3. daisy777

  daisy777 Потребител

  Регистрация:
  30/8/16
  Мнения:
  14
  Пол:
  Жена
  може да изберете практична дамска чанта не само от новачанта.ком, но и от куп още сайтове... за чанти, обувки и т.н., но доколко са качествени е друг въпрос.Аз лично предпочитам да си пазарувам такива неща от маркови магазини, за да съм сигурна, че ще нося чантата поне 2 години.:p
   
Други теми, които вероятно биха ви били полезни:
Форум Заглавие Дата
Моден подиум Как да изберем дамска макси мода 5/1/22
Моден подиум Как да си изберем дамски чанти от интернет 23/6/14

Сподели страницата