Как да направим детската стая по-приветлива?

Дискусия в 'Обзавеждане, дом и градина' започната от Petko, 27/1/15.

1. Petko

Petko Потребител

Като всеки родител и аз искам детето ми да има страхотна детска стая. Сега е на 3 годинки и след един месец става на 4, момченце е. Замислил съм да направя от детската му стая истинска мечта, която да си спомня цял живот :) . Разгледах няколко сайта за детско обзавеждане, но някак си не намирам подходящите мебели, които да впечатлят моя малък юнак. Има ли някой, който вече да е купувал нови мебели и изобщо каквото се сети за детска стая? Дайте някакви предложения в кои сайтове или магазини да погледна нещо интересно.

2. Google AdSense Реклама

за да скриеш рекламите.
  3. daisy777

daisy777 Потребител

4. elkamanolova

elkamanolova Добре познат потребител

Всеки мечтая детето му да има страхотна детска стая. Аз мисля,че постигнах това. Дълго време търсихме и разглеждахме различни мебели за стаята и накрая купихме всичко от http://www.home-max.bg/mebeli/ . Стаята надмина очакванията ни и нашата принцеса е много доволна.

5. ivafileva

ivafileva Добре познат потребител

Хубаво е детската да бъде направена, така че детето да се чувства комфортно в нея, защото това е неговото лично пространство.

Други теми, които вероятно биха ви били полезни:
Форум Заглавие Дата
Обзавеждане, дом и градина „трябва да направим първом българи, а сетне бАРгария“ 5/4/19
Обзавеждане, дом и градина Освежаване на детската стая 17/11/17
Обзавеждане, дом и градина Килими за детската стая 26/9/13

Сподели страницата