Как да си изберем дамски чанти от интернет

Дискусия в 'Моден подиум' започната от Maria, 23/6/14.

 1. Maria

  Maria Нов потребител Партньор на Bebefon.bg

  Регистрация:
  18/6/14
  Мнения:
  1
  Интернет пазаруването се превърна в тотален хит през последните години и почти всеки с достъп до интернет се възползва от тази възможност. Дали ще пазарувате за дамска чанта или каквото и да е било, трябва да знаете как да разпознавате един авторитетен уебсайт, в който може да пазарувате на воля, без никакви притеснения.

  Най-важното, как изглежда уебсайта?

  Ако един уебсайт изглежда добре, това значи, че са влагани пари в него, т.е. влагани са пари в бизнес. Въпреки, че е възможно един сайт на измамник също да изглежда добре, тенденцията е, че те са грозни и непривлекателни.


  Скролнете към най-долната част на страницата

  Там трябва да виждате много неща, но това, което ни интересува е страничката За нас. Отваряте и четете, това също е един сериозен индикатор за авторитетноста на уебсайта. След това потърсете условията за доставка, връщане на продукти и други. Един професионален уебсайт, каквото и да продава той, трябва да предоставя условията на своите потребители.


  Контаки

  При един сериозен бизнес е просто от изключителна важност да има колкото се може повече контакти. Огледайте се за телефонни номера, звъннете. Най-добрият вариант е всички възможни начини за контакт да са явни и достъпни за всеки потенциален потребител.


  Социални профили

  Една от нашумелите тенденции е бизнесите да се промотират в социалните мрежи, което е сериозен индикатор за сериозността и авторитетността на бизнеса. Оглеждайте се за Фейсбук страница или друг вид социален акаунт, в който може да проследите реални хора, които дават реална оценка на онлайн магазина.


  Подробна информация за продуктите

  От какво са направени, колко струват, колко са стрували преди, колко време ще отнеме да дойдат при вас, какво качество да очаквате – все неща, които дават силни знаци, че бизнесът е честен и можете да му се доверите.

  За десерт – авторитетен онлайн магазин за дамски чанти, портфейли, раници и много други – www.bag.bg. Пример за авторитетен уебсайт, от който можете да пазарувате без никакви притеснения дамски чанти в bag.bg най-новите, най-актуалните и най-добрите оферти
   
  Последно редактирана: 23/6/14
  Андон Иванов харесва това.
 2. Google AdSense Реклама  за да скриеш рекламите.
Други теми, които вероятно биха ви били полезни:
Форум Заглавие Дата
Моден подиум Как да изберем дамска макси мода 5/1/22
Моден подиум Как да изберем практична дамска чанта от NovaChanta.com? 17/4/16
Моден подиум Видовете каишки при дамските часовници 18/8/21
Моден подиум Макси мода (дамски дрехи големи размери) 12/8/19
Моден подиум Дамски гащеризон 22/4/19

Сподели страницата