Как най-лесно да откажем цигарите?

Дискусия в 'Свободна дискусия' започната от Mileva, 9/6/15.

1. Mileva

Mileva Потребител

Този въпрос ми е на дневен ред вече няколко месеца. Първо опитах с електронна цигара като заместител а после с хапчета (няма да казвам името за да не правя реклама). Как според вас най-лесно могат да се откажат?

2. Google AdSense Реклама

за да скриеш рекламите.
  3. Андон Иванов

Андон Иванов Администратор От екипа на bebefon.bg

Пробвал съм няколко пъти да ги откажа и в общи линии имам известен опит, макар реално само веднъж да съм ги отказвал наистина за 1-2 години.

Номера при мен е постоянно да има какво да ме разсейва, така, че да не се сещам, че ми се пуши, а още по-ефикасно е когато го съчетая с настинка. Когато съм болен в повечето случаи ми е гадно когато пуша, та така по-лесно се отказват, понеже реално номера е първият месец. Усее ли човек да устиска 1 месец без цигари, от там нататък нещата стават значително по-лесни.

Проблеми които мен са ме карали да се откажа е:
    • Когато се ядосам за нещо адски много в периода в който се опитвам да ги откажа ми се припушва страшно много;
    • Когато някой пуши около мен, докато аз се мъча да ги откажа. :)

4. ivafileva

ivafileva Добре познат потребител

Според мен няма лесен начин да откажем цигарите. Всичко трябва да се случва бавно, но накрая резултатът да е на лице за дълго време. Преди три месеца си купих стартов комплект електронна цигара от https://7puffs.bg/ . Първият месец пуших конвенционални и електронни цигари, вече пуша само електронни. Мисля, че това е по-доброто решение, ще видим дали ще успея да ги откажа напълно.

5. elkamanolova

elkamanolova Добре познат потребител

И аз мисля да пробвам с електронните цигари. С хапчета няма смисъл да опитвам, не мисля,че ще има ефект.

Сподели страницата