Какъв е най-лесният начин за изкарване на пари?

Дискусия в 'Свободна дискусия' започната от tammie69, 13/3/15.

1. tammie69

tammie69 Потребител

Замисляли ли сте се, коя би могла да е най-леката професия, професия в която няма да се налга да полагате почти никакви усилия, а приходите да са високи. Мислите ли, че съществува или може би имате мечтана работа, която ще вършите за удоловстие или задължение ? Препоръчвам на всеки, които има нещо, което върши за удоволствие и все пак е възможно да се добиват приходи, да не спира да преселдва мечтата си, а всеки които се бори получава това, което иска рано или късно ! :)

2. Google AdSense Реклама

за да скриеш рекламите.
  3. Андон Иванов

Андон Иванов Администратор От екипа на bebefon.bg

Работата мечта, не е мит. Просто обикновено в България повечето хора не работят това, което им е на сърцето и затова често са недоволни от нея.

Аз работя това, което ми е интересно и кеф да го върша, затова и харесвам работата си и мога да кажа, че я работя с голямо удоволствие и никак не ми тежи, макар понякога да се налага да работя и доста повече от няколко часа на ден. Та за мен това е най-леката професия - тази която ти е кеф да практикуваш.

Иначе повечето сигурно ще пишат, че за тях любимата професия е шеф, но има една малка подробност... понякога именно да си шеф е най-отговорната и трудна за вършене задача. :)

Други теми, които вероятно биха ви били полезни:
Форум Заглавие Дата
Свободна дискусия в какъв размер ще върнете заплатите за полиция, .... на българия? 19/5/21
Свободна дискусия Какъв фотоапарат да избера за кулинарни снимки? 8/2/15
Свободна дискусия Какъв подарък да подарим на 7 годишно момиченце? 27/1/15
Свободна дискусия Какъв автомобил карате? 14/2/14

Сподели страницата