Какъв климатик да си купим?

Дискусия в 'Шопинг терапия' започната от Poli, 19/7/14.

 1. Poli

  Poli Потребител

  Регистрация:
  18/7/14
  Мнения:
  11
  Пол:
  Жена
  След като старият Hair сдаде багажа тотално, решихме, че е крайно време да се сдобием с нов климатик, но след премеждията с първият (честите повреди и нуждата от допълнително отопление през зимата, за да не замръзва), решихме този път да се поразровим в Интернет и да видим какво казват хората, които вече са ползвали определен модел.

  От това, което четем най-добрите за около 1000-1400 лв. са Daikin и Fujitsu, та май нататък сме се запътили.

  Вие с какъв климатик сте? Моля дайте препоръка, че тоя път ни се иска поне за климатика да не мислим и зиме и лете. Ще го ползваме хем за охлаждане, хем и за отопление.

  Та това са ни изискванията. Да топли и да духа. :bigsmile: Питам вас, че нещо не вярвам на продавач-консултантите. Ясно е, че някой от тях са на процент или ако няма продажби, може и да не видят заплата, така, че съм склонна да смятам, че са готови да кажат всичко, само и само да го купим, а след това да се спасяваме поединично.:headbang:
   
 2. Google AdSense Реклама  за да скриеш рекламите.
 3. Трис

  Трис Нов потребител

  Регистрация:
  25/7/14
  Мнения:
  3
  Пол:
  Жена
  Ние вкъщи сме с 2 климатика. Един Medea и едно Fujitsu General и сме страшно доволни. Вторият определено е по-качествен и добър, но недостатъка му е, че е доста шумен. Не им разбирам много, но мъжа ми каза, че трябвало да се сложат някакви тампони и нямало да е чак така, но все пак предупреждавам да си знаете. :cool2:
   
Други теми, които вероятно биха ви били полезни:
Форум Заглавие Дата
Шопинг терапия какъв живот живеем ний тук! 22/7/20
Шопинг терапия Какъв мъжки часовник да си купя? 27/1/15
Шопинг терапия Нов климатик? 17/8/19
Шопинг терапия Нов климатик? 23/7/19

Сподели страницата