Какъв мъжки часовник да си купя?

Дискусия в 'Шопинг терапия' започната от Petko, 27/1/15.

1. Petko

Petko Потребител

Имам два часовника, които не нося, защото не ми допадат. Подаръци са ми и е неловко да ги откажеш, когато ти ги подаряват. Интересно ми е, защото нямам поглед върху марки часовници какъв модел би отивал на един мъж. Не искам от тези огромните като електромери, но не искам и да е супер фин (като дамски), а нормален мъжки часовник със стрелки и в по-тъмни цветове. Ще чакам предложения и линкове евентуално, за да разгледам :)

2. Google AdSense Реклама

за да скриеш рекламите.
  3. Андон Иванов

Андон Иванов Администратор От екипа на bebefon.bg

Моят съвет е да отскочиш до някой магазин за ръчни часовници и да пробваш направо как ти стои на ръката. Честно часовниците изглеждат супер яко, но изглеждат някак нелепо на ръката или са някак неудобни, затова тук горе-долу важи правилото "Око да види, ръка да пипне". Не съм специалист, но наскоро четох някъде, че в общи линии ако искаме здрав часовник, можем да се насочим към японска марка (славят се с много добра сглобка и са издръжливи), но недостатъкът им бил, че доста изостават, понякога дори с няколко секунди за 24 часа.

Ако пък държим на изключително точен часовник, да се насочим към швейзарските часовници, които пък се славят с изключителната си точност. Възможно е изоставяне или забързване с 2-3 секунди, но за около 6 месеца, което е нищо.

Старите часовници, можеш да ги продадеш и с тях да купиш нов, който ти допада. Не вярвам този, който ти ги е подарил да се разсърди.

weselin belowski харесва това.
  4. gergek

gergek Нов потребител

5. weselin belowski

weselin belowski Нов потребител

За часовник бих препоръчал освен ръчен може и стенен http://podarisliubov.com/chasovnici-sys-snimki който ще бъде на стената и ще се вижда от цялото семейство и гости на дома Ви.

6. ivafileva

ivafileva Добре познат потребител

7. elkamanolova

elkamanolova Добре познат потребител

Наистина е страхотен. Ще изчакам да взема заплата и ще купя на съпруга ми този часовник.

8. Angel_

Angel_ Нов потребител

Други теми, които вероятно биха ви били полезни:
Форум Заглавие Дата
Шопинг терапия какъв живот живеем ний тук! 22/7/20
Шопинг терапия Какъв климатик да си купим? 19/7/14
Шопинг терапия Мъжки ежедневни обувки 15/1/21
Шопинг терапия Къде да намеря качествени мъжки бански 27/5/20
Шопинг терапия Мъжки часовник 29/9/19

Сподели страницата