Какъв подарък да подарим на 7 годишно момиченце?

Дискусия в 'Свободна дискусия' започната от Alisara, 27/1/15.

 1. Alisara

  Alisara Потребител

  Регистрация:
  27/1/15
  Мнения:
  18
  Пол:
  Жена
  Професия:
  Домакиня
  След няколко дни сме канени на рожден ден на една приятелка на нашата дъщеря. Оказва се голям проблем подаръка, който трябва да се купи. Момиченцето е на 7 години и е първи клас. Предполага се, че все още си играе с кукли и подобни играчки, но някак си е несериозно да се подари подобен подарък особено като знам какви са родителите. Те са по-взискателни и бих казала консервативни и държат много на образованието. Дъщеря ми държи да подарим кукла, която си е харесало детето, но ми се струва, че можем да се изложим пред родителите. Какво мислите, дайте съвет, с който да са доволни и двете страни :)
   
 2. Google AdSense Реклама  за да скриеш рекламите.
 3. Андон Иванов

  Андон Иванов Администратор От екипа на bebefon.bg

  Регистрация:
  26/9/13
  Мнения:
  351
  Пол:
  Мъж
  Избора на подарък за малко дете винаги е бил въпросът с повишена трудност и обикновено всичко е доста относително. Като цяло, аз бих се замислил по-скоро детето да се зарадва на подаръка. Ако то се зарадва, едва ли родителите биха се намусили или нещо от тоя род.

  Въпреки това, бих ти дал следните идеи, които си заслужават да се помисли над тях:
  • Някакво малко домашно животинче (това след консултация с родителите, че не се знае, понеже е рисков подарък). Детето вероятно ще се зарадва много, но за родителите не е много сигурно. :itwasntme:
  • Някой хубав комплект за училище, например несесер за химикали и моливи или нещо от този род. Предполагам ако е достатъчно шарено и може да побира много неща и детето ще се зарадва и родителите ще го сметнат за практичен подарък, щом са консервативни.
  • Някоя образователна игра. Например от тези домашните настолни игри тип Монополи, Не се сърди човече и т.н.
  Като цяло най-добрият вариант е да прегледаш онлайн магазините за детски играчки и да видиш какво се предлага и да преценяш на момента, но преди всичко се допитай до дъщеря си, щом са приятелки ще е наясно какво харесва дружката и. Родителите, колкото и консервативни да са, все пак рожденият ден е на детето им и биха се зарадвали, ако го видят щастливо.
   
Други теми, които вероятно биха ви били полезни:
Форум Заглавие Дата
Свободна дискусия в какъв размер ще върнете заплатите за полиция, .... на българия? 19/5/21
Свободна дискусия Какъв е най-лесният начин за изкарване на пари? 13/3/15
Свободна дискусия Какъв фотоапарат да избера за кулинарни снимки? 8/2/15
Свободна дискусия Какъв автомобил карате? 14/2/14
Свободна дискусия Как да изберем мъжки часовник за подарък ? 30/6/21

Сподели страницата