Какви подаръци за момчета препоръчвате?

Дискусия в 'Шопинг терапия' започната от Ezida, 1/2/14.

1. Ezida

Ezida Потребител

По принцип нямам проблем да си обикалям из магазините и да си купувам разни готини неща или пък, ако ми се наложи да избирам подарък за приятелка, но когато стане дума за подаръци за момчета, определено винаги се затруднявам и се чудя какво мога да подаря на едно момче, още повече, ако не го познавам толкова добре.

Съвсем скоро приятеля ми ще има рожден ден и отново ще се изправя пред дилемата какъв оригинален подарък да му взема, така, че да го изненадам и да му хареса.

На всичкото отгоре, още куп познати момчета и приятели имат празници скоро и отново ще трябва да мисля, та стига съм овъртала и точила локуми, а направо на въпроса - Вие какви подаръци купувате на вашата половинка?

Очаквам и по-нестандартни решения за мъжки подарък, така, че смело с идеите :p:p:p

2. Google AdSense Реклама

за да скриеш рекламите.
  3. gmcorp

gmcorp Нов потребител

Ще ти предложа наистина уникална идея : Снимка върху дърво - www.artstudio.bg

4. puddleofmudd

puddleofmudd Нов потребител

Аз получих по мейла един код за http://www.sexshop.bg/.. [​IMG] Мога да ти ги препоръчам , защото вече няколко пъти пазарувам оттам и нямам оплаквания [​IMG] Дискретни са ..всичко е ток ! И сега по случай Свети Валентин са пуснали някакви промоции , от които можеш да се възползваш е този код : valentin9 [​IMG]
    Айде весело !

5. Андон Иванов

Андон Иванов Администратор От екипа на bebefon.bg

Може би съм тясно скроен, но ми се струва странно да подариш секс артикул на човек, който не ти е чак толкова близък... Отделно, че можеш да вкараш някакви грешни впечатления.

Иначе за Свети Валентин, вероятно може да се измисли нещо, но лично аз не бил избрал нещо подобно за подарък..., но хора всякакви :bigsmile:

6. jessa84

jessa84 Добре познат потребител

Аз съм по класическите неща. Парфюм. Ваша обща снимка.

7. weselin belowski

weselin belowski Нов потребител

Здравейте, напоследък виждам много странни предложения за подаръци, честно казано съм изненадан.
    Но пък какво от това има хора и за това. Аз бих предложил нещо като jessa84 - обща снимка или нещо със снимка
    като персонализирани подаръци, има безброй много такива подаръци http://podarisliubov.com/personalizirani-podaruci от които може наистина да свършат работа. Бих предложил подарък за жена, който да предизвика в жената радост и усмивка http://podarisliubov.com/podaruci-za-jeni . Мисля, че с такъв подарък бихте впечатлили дори и по-капризни жени. Надявам се да съм бил полезен :)

sisi79 харесва това.
  8. sisi79

sisi79 Нов потребител

Идеята е добра. Аз за 8 март подарих на майка ми стенен часовник със снимка и тя много се зарадва. И не мисля, че капризните жени могат да бъдат впечатлени лесно. Може би за тях трябват супер луксозни подаръци.

9. Андон Иванов

Андон Иванов Администратор От екипа на bebefon.bg

Персоналните подаръци винаги са за предпочитане, но си зависи и от човека.

Засичал съм и коментари от рода "Аз не харесвам подобен тип подаръци. Защо ми е нещо, дето само ще ми бере прах на рафта?" и донякъде съм склонен да се съглася с това.

10. ivafileva

ivafileva Добре познат потребител

Андон, съгласна съм с вас. Всеки подарък е специален сам по себе си, за рождения ден на племенника ми му подарих такъв умен часовник http://dice.bg/withings-activite-po...zicheska-aktivnost-sin-item20551#!prettyPhoto , тъй като той се интересува от здравословния начин на живот и тренира. Супер много се зарадва, други хора пък се интересуват от други неща. За хора, които се интересуват от спорт, подобен часовник е страхотен избор.

11. elkamanolova

elkamanolova Добре познат потребител

И аз съм съгласна с вас. Ивче, готина идея за подарък, допада ми.

12. linkmystica

linkmystica Добре познат потребител

Последно редактирана: 30/7/18
  13. Iveivanova

Iveivanova Нов потребител

Ами ако гледа Дота по-добре му вземи нещо на Дота или игра, която харесва, тениска ли да е, чаша, някъв плъгин. Виж в нета и аз ще търся сега, а до колкото знам и сега върви световното по дота. Успех, сподели какво си избрала!

14. optimeon

optimeon Добре познат потребител

Последно редактирана: 16/9/18

Сподели страницата