Какво детско креватче да изберем за нашето бебе?

Дискусия в 'Обзавеждане, дом и градина' започната от Nevena, 8/2/15.

1. Nevena

Nevena Потребител

Интересно ми е кой на какви модели се е спрял. При нас (със съпруга ми) вече имаме някакъв модел, който сме избрали, но все си мисля, че може и по-добро да има. Ако сте имали вече и сте ползвали споделете плюсовете и минусите а може и линк да пуснете към интересни модели.

2. Google AdSense Реклама

за да скриеш рекламите.
  3. Aloma

Aloma Добре познат потребител

Ние също много умувахме, каква детска кошара да изберем и в край на сметка решихме, че най-удачен вариант са тези сгъваемите от плат+хубав матрак. Първо защото тази кошара, много бързо отеснява и в последствие е по-добре да му купим хубаво детско легло след това, отколкото да инвестираме много пари в детска кошара, която ще ни утеснее супер бързо.

Не съжаляваме за избора си и се убедихме, че избора е бил правилен, най-вече защото детето я възприемаше не само като място където спи, но и място за игра. Така някак беше по-безопасно, вместо да щъка и да дърпа разни предмети от масата или секцията, а този период ще дойде.

Иначе ние харесахме това, че тези кошари си имат отстрани ципче и детето през деня като му отвориш ципа си щъка из стаята и като реши да играе си влиза в кошарата да играе или пък ако му се доспи, директно си влиза и заспива.

4. ivafileva

ivafileva Добре познат потребител

За нашето детенце взехме такова креватче https://www.baby.bg/dizain-baby-transformirashto-se-leglo-magi-65-165-sm-pdch-chini.html . Хареса ни, защото има много екстри. Най-големит плюс е това, че мoже да става на голямо легло и бюро. Също така много ми допадат шкафчета, в които мога да слагам дрешки и играчки.

5. elkamanolova

elkamanolova Добре познат потребител

Наистина е страхотно. Досега не съм виждала такива легла, заслужава си парите, защото доста дълго време ще може да го използвате.

6. ivafileva

ivafileva Добре познат потребител

Модерна работа :D

Други теми, които вероятно биха ви били полезни:
Форум Заглавие Дата
Обзавеждане, дом и градина с какво прекрачва границите на своето време? 11/11/21
Обзавеждане, дом и градина Какво е любовта според великите мислители 17/6/21
Обзавеждане, дом и градина Какво е капсулен гардероб и как да създадем такъв? 1/6/21
Обзавеждане, дом и градина какво има по чуждите земи? 31/5/21
Обзавеждане, дом и градина за какво? 16/2/21

Сподели страницата