Какво мислите за електронните книги?

Дискусия в 'Хоби и развлечение' започната от Maya, 20/7/14.

1. Maya

Maya Потребител

Както в друга тема писах, много обичам да чета и честичко това е начина за завършака на един страхотен ден и именно поради тази причина, все повече започвам да се замислям дали да не си купя от тези електронни четци за книги?

Някой има ли такова чудо да каже как се чете с него? Удобно ли е за четене? Евентуално да препоръча кое точно да взема, че в магазините има един куп такива.... ама кой да му разбира на това чудо, че да знам кое да купя?

2. Google AdSense Реклама

за да скриеш рекламите.
  3. Joly

Joly Потребител

Професия:
    Фризьор
    И аз обичам да чета, но рядко ми остава време за това, затова и не бих си купила електронен четец за книги, но мои познати имат и съм виждала какво представлява. Интересна и полезна джаджа, която по думите на приятелите ми, които я имат "Най-добрата инвестиция, която са правили някога".

Устройството, което те имат е на Amazon - Kindle. Доста известен електронен четец и наистина е доста удобно за четене.

Недостатъка който изтъкват познатите ми е, че не могат да намерят нови книги на Български език или поне е трудно. Все още в България не е навлязло достатъчно и съответно нямаме много голям брой онлайн книжарници от които да си купуваме онлайн книги.

4. jessa84

jessa84 Добре познат потребител

Лично аз НЕ ги предпочитам.

Други теми, които вероятно биха ви били полезни:
Форум Заглавие Дата
Хоби и развлечение някакво знание 1944-1989 възпитание и образование 25/12/21
Хоби и развлечение Дами, Ето Какво Да Вземете Със Себе Си На Път – Дамски Часовник И Козметика 3/8/21
Хоби и развлечение Здравословно хранене – какво представлява всъщност? 16/6/21
Хоби и развлечение хищните птици не се движат с никакво ято 31/5/21
Хоби и развлечение някакво насилие, не РОПТЙ против него! 31/5/21

Сподели страницата