Какво поражда реално агресията в децата?

Дискусия в 'Свободна дискусия' започната от MagicRose, 27/1/15.

 1. MagicRose

  MagicRose Потребител

  Регистрация:
  27/1/15
  Мнения:
  16
  Пол:
  Жена
  Наблюдавам децата си и техните връстници в училище и виждам някаква страхотна агресия, която преди години беше немислима. Нямам спомени някой да се е бил, още повече това да е нормално ежедневие, тогава това бяха изключения, за които се говореше с месеци след това и следваха много строги наказания. Сега виждам само злоба в очите на децата, завист и какви ли не качества, които ни бяха чужди преди. Дали семейната обстановка изнервя до такава степен децата или живота около нас, включващ всички медии (телевизия, вестници), интернет ... ?
   
 2. Google AdSense Реклама  за да скриеш рекламите.
 3. Aloma

  Aloma Добре познат потребител

  Регистрация:
  9/2/15
  Мнения:
  45
  Едно време, ако някой си позволеше да се държи в училище така, както се държат днес децата или получаваше яко шамаросване от учителя или имаше доста сериозни последици след това. Родителите някак бяха доста по-строги и заставаха най-често на страната на учителя. Сега нещата са точно обратното. Чувала съм за родители, които са ходили да се карат с учител, затова, че е писал 2-ка на детенцето им.

  Не малко учители си загубиха хляба, защото някой си пикльо е изял един шамар зад врата или са му дръпнали леко ухото и вече не смеят гък да кажат, само и само да са на работа.

  Наскоро попаднах на едно клипче в Интернет, как цял клас от идиотчета тормозеха една учителка и тя не смееше нищо да им каже. Според мен просто трябва отново да се върне онази строгост от едно време в училищата. Действаха някак възпитателно и поставяха на място всеки, който се имаше за нещо повече от другия.

  Според мен вина за това има най-вече липсата на контрол и самото време в което живеем.
   
 4. Маги Леуис

  Маги Леуис Потребител

  Регистрация:
  6/8/15
  Мнения:
  8
  Пол:
  Жена
  Всичко е от възпитанието на родителите. Не може някои да пращат деца си на училище с таблети, скъпи телефони и т.н... А други нямат даже стотинки и за закуска да дадат на децата. От това се поражда тази злоба в тях. Делят се на заможни и на не чак толкова. Но никой не обръща внимание на това и ще става все по-лошо.
   
Други теми, които вероятно биха ви били полезни:
Форум Заглавие Дата
Свободна дискусия Бързи кредити денонощно – какво трябва да знаем? 1/11/21
Свободна дискусия С какво да съчетаем къси панталони 16/7/21
Свободна дискусия Какво да вземете предвид при избора на детско легло? 14/7/21
Свободна дискусия който себе си обвинява - има за какво 10/4/21
Свободна дискусия За земеделието какво и от къде 18/1/21

Сподели страницата