Какво си купихте, от къде и доволни ли сте?

Дискусия в 'Шопинг терапия' започната от Андон Иванов, 28/11/13.

1. Андон Иванов

Андон Иванов Администратор От екипа на bebefon.bg

Откакто пазарувам предимно онлайн, доста често ми се случва да се интересувам от обратната връзка за даден магазин и стоката, която съм си наумил да купувам. Именно по тази причина, смятам, че тази тема би била полезна, а и всеки обича да се хвали с новите си придобивки. :happy:

Отварям темата с идеята, всеки който желае да се похвали какво си е купил, от къде както и да спомене дали е останал доволен от покупката и магазина от който я е купил и понеже аз започвам тази тема е добра идея да започна аз с моят скромен опит и малко на брой покупки.

Купувал съм си много неща в интерес на истината, но едва ли ще се сетя за абсолютно всичко, така, че ще коментирам само тези, които си спомням и евентуално ще допълвам, ако се сетя в разгара на разговора в темата. :D

Списък с покупки:

Покупки от Технополис:

• Телевизор Sony Bravia - доволен съм от продукта и въпреки, че има леки недостатъци, не съм съжалявам за покупката;
    • Фотоапарат Canon PowerShop SX10IS - много доволен от фотоапарата... прави невероятни снимки, но май поостаря вече :) ;
    • Лаптоп Lenovo - сравнително нова покупка, но въпреки това съм доволен, а и жената не се е оплакала, освен, че бил много бърз в сравнение с предишният и :giggle:;
    • Хладилник Samsung - направи няколко години и все така предано ни охлажда бирата;
    • Офис столове - първият се пенсионира прекалено бързо и не останах доволен от него, но те и без това май спряха да ги предлагат. Вторият вече кара някой друг месец и все още е ок;
    • Мишка Razer - изключително добра, но пенсионирана, понеже взех по-нов и добър мишок, отново Razer.
    Като цяло съм доволен от Технополис, като изключим понякога досадните кредитни консултанти, които ти се лепват още с влизането. Доставят безплатно в рамките на града и обикновено са свели тези доставки до 2-3 дни след като поръчаш от магазина.

Покупки от Техномаркет:
    • Пералня Samsung Eco Bubble - супер добра пералня и въпреки, че я взехме съвсем скоро съм много доволен от прането. Не знам доколко е икономична, но определено пере добре.
    Не съм купувал кой знае колко от Техномаркет, но съм доволен от обслужването. Не ми се е налагало да ползвам безплатната им доставка, но доколкото разбрах от приятели е на ниво. Може би като минус бих посочил не особено зареденият им клон в Ямбол.

Покупки от Мебели Виденов:
    • Спалня - Спалнята е все още здрава, но честно казано не съм особено доволен от материалите с които е изработена. Като изключим този факт.. върши си все още предназначението, така, че да речем, че сме средно доволни;
    • Шкаф за обувки - доволен от изработката и недоволен от леките дефекти.
    Не за пръв път пазарувам от Мебели Виденов, но след последните неприятности реших да се насоча към друга фирма за мебели. От познати чувам, че има доволни, но има и хора на които им е объркана поръчката. Лично аз останах много доволен по 2 причини. Първата е, че при шкафа за обувки в последствие видях, че една от плоскостите беше леко наранена, но вече бях я сглобил и понеже беше на скрито място, реших да не се занимавам да им звъня. Втората причина беше при поръчката на спалнята, където не си спазиха срока за доставка, при което си позволих да напиша лоши коментари в блога и някой форуми, след което менаджера им звънна да се извини, оправдае и да предложи компенсация.

Добра реакция на менаджера, но от разговора останах с убеждението, че го прави само и само да си махна коментарите. Хубавото беше, че имаше ефект и още на следващият ден, спалнята беше доставена и ми беше предложено когато ми е удобно да отида до офиса им в града за да си получа компенсацията, която не беше малко, но аз предпочетох да не взема по простата причина, че се оплаках за да си подобрят услугите, а не да съм на кяр.

Положителното на този магазин е, че предлагат добри цени в сравнение с останалите мебелни магазини.

Покупки от Мебели Нов Дом:
    • Секция - доволен от секцията. Добра изработка и качествени материали;
    • Килим - много готин плюшен килим :)
    Впечатленията от Мебели Нов Дом са ми сравнително малко (едва една покупка), но останах доволен. Бързо доставиха нещата и доставката беше бърза. Продавач-консултанта беше на ниво и помогна много при избора, а момчетата които доставиха секцията бяха така любезни да ни дадат напътствие как по-лесно да я сглобим.

Покупки от Shtepsel.bg:
    • Настоящият ми телефон Samsung Galaxy SII Plus - изключително доволен съм от апарата и въпреки, че като модел е 2 серии назад, не отстъпва по нищо от събратята си.
    Доволен съм от Shtepsel.bg и ги хваля редовно, когато някой ме пита от къде да си вземе смартфон. Доставят бързо, а цените им са едни от най-добрите за телефони без договор.

Покупки от Emag.bg:
    • SSD Samsung Evo 840 - страхотен ssd хард диск, който ускори значително компютъра ми;
    • CoolerMaster GX 550W - добро и тихо захранване за компютър;
    • Adapter 2.5 to 3.5 - адаптер за SSD диска, който ми помогна да го закрепя за кутията на компютъра ми.
    Наскоро открита златна мина за изгодни покупки. :bigsmile: Доставиха всичко още на другият ден с безплатна доставка и прилежно пакетирано всичко. Харесва ми и препоръчвам този онлайн магазин, защото понякога имат наистина страхотни намаления и в комбинацията с безплатната доставка са си направо лидер на пазара.

Това е всичко за което се сещам... с течение на времето ще допълвам списъка с покупки за които съм се сетил или естествено новите покупки, които планирам да купя :party:

2. Google AdSense Реклама

за да скриеш рекламите.
  3. elkamanolova

elkamanolova Добре познат потребител

Страхотна тема, хубаво е да се съветваме и да споделяме мненията си за дадени продукти и магазини. :)

4. ivafileva

ivafileva Добре познат потребител

Не веднъж съм попадала на страхотни неща, които хората от този и други форуми са препоръчали. И аз ще се включа с моята нова придобивка. В петък си купих страхотен ламинат Natural Touch от http://www.carpetmax.bg/laminat/ . Вчера го сложихме и с него стаята изглежда страхотно. Изглежда ми доста качествен и цената му е добра.

5. elkamanolova

В този сайт цените наистина са доста добри, конкретно за ламинатите.

6. pepimili

pepimili Добре познат потребител

Последната ми придобивка е малко по-различна. Обожаваме с приятеля ми да ходим на къмпинг и от много време искахме да си купим хубава палатка. Най сетне се сдобихме със страхотен модел за двама. Купихме си я онлайн https://www.brannik.bg/ и сме много доволни

Последно редактирана: 12/3/19
  7. elkamanolova

Да са ти честити. :)

8. linkmystica

linkmystica Добре познат потребител

Последно редактирана: 30/7/18
Други теми, които вероятно биха ви били полезни:
Форум Заглавие Дата
Шопинг терапия какво направи елеонора ролс ройс? 24/5/21
Шопинг терапия Какво за вас е шопинг терапията? 10/3/15

Сподели страницата