Кога най-рано мога да разбера дали съм бременна?

Дискусия в 'Бременност' започната от Aneta, 30/7/14.

 1. Gergana-2104

  Gergana-2104 Нов потребител

  Регистрация:
  18/5/17
  Мнения:
  1
  Пол:
  Жена
  Здравейте,
  На 6.май ми свърши м.ц. и на 10.май с приятеля ми правихме секс . Проблена е че когато прекъсна да свтрши не можа до край и продължихме пак . От няколко дена имам засилен апетит и умора , също така корема ми е леко подут в долната част и усещах болка която вече спря . Може ли да съм бремена ?
   
 2. Google AdSense Реклама  за да скриеш рекламите.
 3. malkata

  malkata Нов потребител

  Регистрация:
  31/5/17
  Мнения:
  1
  Пол:
  Жена
  Здравейте, радвам се, че успях да се свържа със вас. Моят въпрос е дали съм бременна, в случай, че с приятеля ми на 28,05 бяхме в полов контакт, но без презерватив той свърши съвсем малко в срамните устни и го ппродължи в леглото, но пък аз не усетих точно,че той съвсем малко ме оцапал и аз точно туй време си опипвах срамните устни и бръкнах във вагината .. не съм пила хапчета, нищо само се ровя в интернет, моля да ми помогнете мога ли да забременея в този случай? .. не знам дали успях да ви обесня добре ситуацията. Ако имате въпроси питайте, чакам отговори, благодаря ви предварително.
   
  Последно редактирана: 1/6/17
 4. Olq

  Olq Нов потребител

  Регистрация:
  5/6/17
  Мнения:
  1
  Пол:
  Жена
  Здравейте момичета... днес си направих профила и искам да попитам как по рано мога да разбера дали съм бременна.трябваше да ми дойде на 02.06 закъснявя ми. Дали може да съм забременяла от това,че с приятелят ми го направихме на 27.05,но той не свърши вътре,а отвън,но веднага след това го вкара пак? И преди 2 дни той свърши почти вътре докато свършваше го искара,но вече нямаше почти нищо когато го искара.
  Ще съм ви благодарна ако ми подскажете.!
   
 5. Бебчето

  Бебчето Нов потребител

  Регистрация:
  10/6/17
  Мнения:
  1
  Пол:
  Жена
  Zdraveite iakam da politam ako chustavm che neahto marda v men i me rita da li sam bremena po princip bqx dvapati bremena no naprviq pat beshe nejelana bremenost a vtrorata spontanen abort iskam da si i imam mnogo edno bebche no nezna. Dali si vaobrazqvam che sam bremena
   
 6. Andriana

  Andriana Нов потребител

  Регистрация:
  22/6/17
  Мнения:
  1
  Пол:
  Жена
   
 7. Михаела1312

  Михаела1312 Нов потребител

  Регистрация:
  30/7/17
  Мнения:
  1
  Пол:
  Жена
  Здравейте, искам да попитам възможно ли е ако приятелят ми е имал няколко капки сперма по пръстите си и след това е проникнал в мен с тях, да забременея?
   
 8. ivafileva

  ivafileva Добре познат потребител

  Регистрация:
  28/1/16
  Мнения:
  176
  Пол:
  Жена
  Не.
   
 9. Нинианс

  Нинианс Нов потребител

  Регистрация:
  19/8/17
  Мнения:
  1
  Пол:
  Жена
  Здравейте аз съм нова тук и реших да ви пиша за да ми кажете какво мислите по моя въпрос.Значи този месец плодородните дни ми бяха от 09.08 до 15.08 като на 14.08 ми е била овулацията с моя мъж имахме полов контакт както на 12.08 така и на 14.08 та въпроса ми е дали има шанс да съм забременяла.Като признаци единственното което имам че съм си изгубила апетита и когато седна да хапна нещо се засищам от много малко спи ми се малко повечко и най странното е че постоянно се чувствам възбудена случвало ли й се е на някоя от вас нещо подобно и кога най рано мога да си направя тест тъй като трябва да ви дойде чак на 28.08.Ще съм ви благодарна ако ми отговорите
   
 10. krema

  krema Нов потребител

  Регистрация:
  21/10/17
  Мнения:
  2
  Пол:
  Жена
  чета ви тук и се чудq колко лесно се очаивате, като опитвате от нqколко месеца аз и моqта половинка оитваме от осем години.ходихме на преглед и се оказа че нqмаме проблем.но ни исписаха хапчета , които се пиqт 3 месетса.получи се с тqх но загубихме бебето.отказах да се надqvам, имах и други грижи но този път маи се получиха нещата.ще ви каjа какво почуствах а след два дена ще разбера дали е истина.пърvо ме заболq кръста но си помислих че сум болна от нещо, почти седмица ме болq.до сега не ме е болqло кръст но не го свързvах с бременност.една сутрин правих на моето мило сандвич и за работа и отидох да прегращам тоалетната, тогава се усамни.но пак си помислих че моjе да е от храната вечерта,не исках да се надqвам и забравих за случката.една вечер пуржих каима и пак отидох да драифам.е тогава вече ми светна.теи като аз съм ноща птица, за мен беше странно че ми се приспиваше рано и заспивах права.г1рдите ми пареха все едно сум ги препекла на слънтsе.но около два дена.ниско доло ме болеше почти тсqл месец. кръста пак се обади,гадене,странен глад и ако не qм на момента парене в стомаха.и все още съм на дvе, искам да повqрвам но немога.ову 16.09.2017, лелка 25.09.краи 28.09 2017 и чакам да ne видq 23.10 .2017 лелка.благодарq ако нqкои го е прочел и има менение ще е добре да знам какво мислите.ако се сетq още нешо ще драсна.
   
 11. krema

  krema Нов потребител

  Регистрация:
  21/10/17
  Мнения:
  2
  Пол:
  Жена
 12. M.D

  M.D Нов потребител

  Регистрация:
  4/11/17
  Мнения:
  2
  Пол:
  Жена
  Зда здравей
  Днеска е 8 а ден от закуснението на цикъла ми.
  Направих си тест на 5 а ден от закъснението беше отрицателен резултата.
  Дали рано съм направила теста някой може ли да ми помогне
   
 13. Dari

  Dari Нов потребител

  Регистрация:
  5/11/17
  Мнения:
  1
  Здравейте днес е 9-тия ден на закаснението ми от цикъла имам болки ниско в корема и бял млечен секрет неискам да си правя още тест за бременност за да не излезне отрицателен и ида се разочаровам.
   
Други теми, които вероятно биха ви били полезни:
Форум Заглавие Дата
Бременност Второ дете, кога? 8/2/15
Бременност Кога може да се забременее? 1/2/14

Сподели страницата