Коледни филми

Дискусия в 'Хоби и развлечение' започната от Андон Иванов, 28/12/13.

1. Андон Иванов

Андон Иванов Администратор От екипа на bebefon.bg

Въпреки, че Коледа мина, аз все още съм на празнична вълна и с кеф си гледам Коледни филми.... няма значение дали са сладникави или детски, все още са ми интересни и успяват да ми създадат коледно настроение и въобще готино настроение и желание да празнувам празниците, въпреки не леките времена на които сме подложени всички.

В този ред на мисли, реших, че е добра идея всеки да сподели кой Коледен филм го е впечетлил тази година, че оказа се е по-трудно отколкото очаквах да намеря филм на подобна тематика, който не съм гледал през последните 10 години. :rofl:

Нека запона с класиките, които вярвам, че всеки е гледал по няколко пъти:

• Сам вкъщи 1/2/3/4 - класика в жанра и май няма коледа в която да не пускат поне една от версиите на филма.
    • Договор за Дядо Коледа 1/2/3 - и 3-те съм ги гледал и успяват да ме грабват все още, въпреки, че станах на доста години над детската възраст.
    • У дома за Коледа - не лошо коледно-комедийно филмче.
    • Тази Коледа - заслужава си да му отделите малко време с кутия пуканки.
    • Да спасиш Дядо Коледа - типичният коледен филм :)
    • Принцеса за Коледа - забавна коледна комедия.
    • Една вълшебна Коледа - отново много добро филмче.
    • Какво искам за Коледа - страхотен филм.
    • Чудо на 34-та улица - типичният коледен филм и един от най-гледаните.
    • Коледата невъзможна - много често пускат коледен филм.
    • Снежният човек (Jack Frost) - един от любимите ми коледни филми, въпреки, че е малко тъжен.
    • Гринч - става за губене на времето, особено за детската аудитория е много интересен.
    • Наистина любов - романтично-коледен филм, който не е никак лош.
    • Злият Дядо Коледа - въпреки, че не е нещо кой знае какво, става за гледане през празниците.
    • Да оцелееш по Коледа - страхотно коледно филмче
    • Година без Дядо Коледа - добър коледен филм. На мен ми е интересен и след 3-тия път гледане... :)
    • Космическа Коледа - много добра коледна комедия. Наскоро я даваха по телевизицята, но все още успява да ме грабне да се загледам пред телевизора.
    • Фред Клаус - Препоръчвам го... хубаво коледно филмче.
    • Коледа на Денис Белята - още една класика, която никога не ми омръзва. ;)

2. Google AdSense Реклама

за да скриеш рекламите.
  3. uphero

uphero Активен потребител

Ма той гледа телевизия?!?

4. Андон Иванов

По принцип не и много много рядко сядам пред телевизора специално с тази цел, но докато работя телевизора си е в ключен и от време на време успявам да хвърля едно око на това което дават :)

Иначе обикновенно когато вечеряме, пускам някой филм да гледам докато вечерям и така :)

5. luckyone

luckyone Потребител Партньор на Bebefon.bg

Малко късничко виждам темата, ама тази година гледах няколко коледни филмчета, които си бяха нови за мен. Ще споделя английските заглавия, тъй като не се сещам как бяха преведени на БГ :)
    Catch a Christmas Star - много леко и готино филмче
    Baby's First Christmas - също приятно филче
    Help for the Holidays - готино коледно филче

6. Андон Иванов

Не знам при другите как е, но обикновено, след Коледните и Новогодишните празници, поне още месец-два съм на същата вълна, така, че не е никак късно за още една доза приятни Коледни филми.

Заглавията, които си дала и за мен са новички и не съм ги гледал и в интерес на истината много се чудих дали да ги гледам, защото по принцип преценявам филмите основно по обложки, а обложките на тези филми ми бият по-скоро на Коледни филми с така наречените изтъркани сценарии, но пък щом казваш, че си заслужават гледането, като имам време ще взема да ги гледам. :)

Мерси за предложенията ;)

7. jessa84

jessa84 Добре познат потребител

Коледа вече отмина, но според мен никога не е късно за коледен филм. Все още е зима и един коледен филм, изгледан на топло със семейството би било страхотно нещо.
    Аз лично харесвам класиките, свързани с Коледа. Сам вкъщи 1,2,3,4 е страхотна идея.

8. Андон Иванов

Поредиците Сам вкъщи си е класика, но предвид, че не е минала Коледа, без която да не са пускали някоя част от поредицата... просто повечето хора сигурно са го гледали поне 10 пъти. :)

Други теми, които вероятно биха ви били полезни:
Форум Заглавие Дата
Хоби и развлечение индийски филми 24/3/21
Хоби и развлечение Най-хубавите филми, които сте гледали напоследък. 25/7/14

Сподели страницата