Колко често и какви социални мрежи ползвате?

Дискусия в 'Свободна дискусия' започната от Андон Иванов, 30/4/14.

1. Андон Иванов

Андон Иванов Администратор От екипа на bebefon.bg

Всеки ден гледаме по новините, колко хора прекарват почти цял ден в социалните мрежи, но в повечето случаи тези данни са взети от статистики, които са правени в чужбина. Интересно ми е, а вярвам, че и на някой други би им било интересно да кажат до каква степен ползват социалните мрежи и кои съответно са те.

Вярвам, че ще стане интересна дискусия и за да дам пример, нека започна аз.

В общи линии, аз ползвам 3 социални мрежи:
    • Facebook - ползвам го основно за работа, бизнес контакти и в много редки случаи за комуникация с приятели. Времето което средно прекарвам в тази социална мрежа е около не повече от час-час и половина;
    • Google+ - въпреки, че е сравнително нова социална мрежа, на мен специално много ми харесва и си я ползвам отново за работа, бизнес контакти и интересни други неща, споделяни от приятели. На практика може да се каже, че Google+ ми е почти постоянно отворен в нов таб и му хвърлям поглед значително по-често отколкото на FB;
    • Twitter - Въпреки, че я смятам за доста удобна за комуникация социална мрежа, все още не е толкова известна в България, колкото ми се искаше и вероятно това е причината почти да не я ползвам и влизам вътре. Поне аз не успях да я ползвам за нищо кой знае какво, освен от време на време да видя какво ново са казали някой мои познати или известни брандове, които следя там.
    Вие кои социални мрежи ползвате и с каква цел? Колко време прекарвате вътре?

Това са само 2 от въпросите, ако и вие имате свързани с темата въпроси, можете спокойно да ги задавате, а който има желание ще отговаря. :bigsmile:

2. Google AdSense Реклама

за да скриеш рекламите.
  3. Mama

Mama Активен потребител

Ехе и как ти остава време за живот?

Аз влизам само в Facebook, когато имам малко свободно време и въпреки, че като се замисля не правя кой знае какво вътре, успявам да загубя няколко часа там. Ползвам го основно за връзка с приятелките си и безплатна комуникация с близки, приятели и роднини.

Всеки път си казвам, че е 10 пъти по-добре вместо да стоя на компютъра да изляза на кафе с някой, но какво да се прави. При тия финансови кризи и забързано ежедневие, все по-рядко успяваме да се срещнем с познати.

4. bgtifo

bgtifo Потребител Партньор на Bebefon.bg

Използвам социални мрежи предимно за работа и много рядко за контакти с приятели.

Основните: Facebook, Google+, Linkedin и в някои случаи Twitter

Андон Иванов харесва това.
  5. jessa84

jessa84 Добре познат потребител

Използвам всеки ден Facebook, тъй като чрез него си общувам с приятели, които са надалеч. Използвала съм и Туитър, но не го харесвам особено.

6. unreadable

unreadable Потребител

Фейса ползвам наай- много. По цял ден съм онлайн. Все ровичкам нещо. Работата ми е такава,че ако не съм с телефона ще умра от скука :) По осем часа съм онлайн :)

Андон Иванов харесва това.
  7. Alisara

Alisara Потребител

Професия:
    Домакиня
    Определено Фейсбук е доминиращия особено при българите. Предполагам на десет човека поне девет имат профил в него, включително и хората над 50-60 години

8. unreadable

unreadable Потребител

Нормално е , та то има и хора с повече от един профил.

Други теми, които вероятно биха ви били полезни:
Форум Заглавие Дата
Свободна дискусия колко коли продаде 1973-1987 и 1987-2021-..? защо? 20/12/21
Свободна дискусия колко смени салони? 11/11/21
Свободна дискусия колко пъти е гърмян? 15/2/21
Свободна дискусия колкото да не е светът без хора 31/10/20
Свободна дискусия колко години губим от живота си? 6/7/20

Сподели страницата