Кредит?

Дискусия в 'Свободна дискусия' започната от nikipetkov, 10/3/18.

1. nikipetkov

nikipetkov Добре познат потребител

Напоследък покрай децата и всичко друго, имаме доста големи разходи. Парите не стигат до никъде и май ще се наложи да вземем кредит. Досега никога в живота си не съм теглил кредит. Не ми се иска да взимам от банката, защото там става много бавно. Знам, че бързите кредити имат доста голяма лихва, но става много по-лесно. Някой теглил ли е кредит и какво бихте ме посъветвали?

2. Google AdSense Реклама

за да скриеш рекламите.
  3. elkamanolova

elkamanolova Добре познат потребител

От банките наистина е трудно да вземеш кредит, особено ако да ти ниски доходите. Затова аз предпочитам да взимам бързи кредити от http://www.easycredit.bg/ . Винаги ми дават парите, които ми трябват и не съм имала проблеми с тях.

4. nikipetkov

nikipetkov Добре познат потребител

Взех кредит от тях и съм изненадан, очаквах да скрият повечето неща, а каквото ги попитах, всичко ми отговориха.

5. pepimili

pepimili Добре познат потребител

От банките овен, че е трудно да се вземе кредит с ниски или непостоянни доходи, но и отнема доста повече време самата процедура. Редовно се доверявам на бързите кредити и досега не съм имала проблеми. Често използвам услугите на https://www.ferratum.bg/ и съм много доволна от бързината, с която отпускат средствата.

Други теми, които вероятно биха ви били полезни:
Форум Заглавие Дата
Свободна дискусия Бързи кредити денонощно – какво трябва да знаем? 1/11/21
Свободна дискусия Най-добрият вариант за кредит? 28/10/19
Свободна дискусия Кредит с добри условия? 11/9/19
Свободна дискусия Бърз кредит? 2/9/19
Свободна дискусия Кредит ама откъде? 25/7/19

Сподели страницата