Кухненски робот Gorenje, заслужава ли си?

Дискусия в 'Кулинарен клуб' започната от Alisara, 27/1/15.

1. Alisara

Alisara Потребител

Професия:
    Домакиня
    Здравейте
    преди малко раглеждах в онлайн магазина на Технополис един кухненски робот Gorenje SBR 1000E. В момента е на промоция и е само за 199 лева. Та въпроса ми е доволни ли сте от уредите (ако имате такива) Gorenje и дали цената му е добра?
    Като цяло функциите му не са лоши според мен. Има си сокоизстисквачка, рендета разни, някаква приставка за месене на месо, нож за рязане и други автоматизирани функции. Ще се радва мако някой сподели вече опит от този робот или от самата марка дали е надеждна.

2. Google AdSense Реклама

за да скриеш рекламите.
  3. Андон Иванов

Андон Иванов Администратор От екипа на bebefon.bg

Здравей @Alisara и добре дошла в форума.

Като цяло самата марка Gorenje се спряга с много добри и качествени продукти. Лично аз не съм закупувал продукти на тази марка, но мои познати са давали отлични оценки за уредите с тази марка, които са си купували (най-вече домакински електроуреди като готварски печки), така, че предполагам и с кухненският робот ще са се справили отлично.

В интерес на истината до сега не сме ползвали кухненски робот, колкото и странно да им звучи на някой хора, но просто не ни е било нещо необходимо, така, че не мога да дам оценка и за друга марка кухненски робот, който си заслужава да се купи.

По темата с отстъпката, смея да твърдя, че в Интернет може да се намери доста места от където може да се купи този робот на малко по-достъпна цена, например в Техника.бг - http://technika.bg/product/11053/kuhnenski-robot-gorenje-sbr-1000-e.html

Тук продукта е с 10 лв. по-евтин. Признавам си не съм отделил много време да търся, но вероятно може да се намери и на друго място с още по приемлива цена.

Надявам се това да ти помогне с избора и ще се радвам да ти помогна с още нещо, ако имаш нужда от помощ.

Също така, ще се радвам да споделиш и мнението си за покупката, ако все пак се решиш да вземеш този кухненски робот Gorenje.

4. Alisara

Alisara Потребител

Професия:
    Домакиня
    Мерси за линка и по-ниската цена :) . Замислих се сериозно дали да го купя, сега когато имам още по-изгодна оферта :) Непременно ще споделя впечатлението си след евентуална покупка :)

5. Aloma

Aloma Добре познат потребител

Купи ли го вече? Интересно ми е дали си заслужава парите, че и аз обмислям подобна покупка.

Сподели страницата