Малки сладки лъжкини (сериал)

Дискусия в 'Хоби и развлечение' започната от jessa84, 16/1/15.

1. jessa84

jessa84 Добре познат потребител

Гледам серила и мисля, че е УНИКАЛЕН. Ще се радвам вие да споделите вашите теории и мнения около мистериите в Роузууд ?

Малки сладки лъжкини (на английски: Pretty Little Liars) е американскитийн драма-мистерия-трилърсериал, базиран на едноименната книга на Сара Шепърд. Сериалът е продукция на компании „Warner Horizon Television“, „Alloy Entertainment“, „Long Lake Productions“ и „Russian Hill Productions“, а дистрибутор е Warner Bros. Television. Първият епизод е излъчен на 8 юни, 2010 г. по канал „ABC Family“. След излъчването на първите 10 епизода, на 28 юни, 2010 г. сериалът се подновява с още 12 епизода, с което е завършен първи сезон, който приключва на 21 март, 2011 г. От 14 юни, 2011 г. до 19 март, 2012 г. се излъчва втори сезон от поредицата. След успеха на първите два сезона, сериалът е продължен с трети, състоящ се от 24 епизода. Премиерата е на 5 юни, 2012 г. и сезонът се излъчва до 19 март, 2013 г. На 4 октомври, 2013 г. е обявен четвърти сезон и започва да се снима и излъчва съответно на 14 март, 2013 г. и 11 юни, 2013 г. На 26 март, 2013 г. е започват снимките на пети сезон и е обявен спин-оф сериалът „Рейвънсууд“, който се излъчва през октомври 2013 г. Обявени са шести и седми сезон на хитовата поредица, които се очакват съответно през 2015 и 2016 година. След всеки 12 епизод от сезоните, има няколкомесечна пауза и се заснемат специални епизоди за Хелоуин и Коледа, които обикновено са под номер 13. На 8 юли, 2014 г. сериалът достига общо 100 епизода.

2. Google AdSense Реклама

за да скриеш рекламите.
  3. elkamanolova

elkamanolova Добре познат потребител

Много съм тъжна, че свърши този сериал. Беше страхотен :(

4. pepimili

pepimili Добре познат потребител

Аз също много го харесвам, липсва ми този сериал, но мисля, че свърши точно там където трябваше :)

5. elkamanolova

Даже малко по-късно, започнаха много да се оплитат, но и на мен ми липсва.

6. elkamanolova

Април месец ще е последният епизод.

Други теми, които вероятно биха ви били полезни:
Форум Заглавие Дата
Хоби и развлечение 6 малки негърчета 3/8/21
Хоби и развлечение малки жени 6/6/21
Хоби и развлечение шест малки негърчета - америка 13/5/21
Хоби и развлечение малкият мук 13/4/21
Хоби и развлечение агата кристи, шест малки негърчета 24/2/21

Сподели страницата