Мечта или реалност?

Дискусия в 'Свободна дискусия' започната от ivafileva, 27/3/17.

1. ivafileva

ivafileva Добре познат потребител

Мъжът ми винаги е мечтал да отиде в Австрия. Аз вече съм на 29, той е на 33 и все още не е осъществил мечтата си. Много се ядосвам, защото постоянно отлагаме, а така никога не остават пари. Обмислям идеята да взема бърз кредит. Знам, че лихвите са високи, но така поне като го взема, ще го връщам, няма накъде. А сега харча пари и не се усещам. 99 % съм решена да взема бърз кредит, но не знам на коя фирма да се спра. Някой, който е теглил, ще ме посъветва ли?

2. Google AdSense Реклама

за да скриеш рекламите.
  3. AnnaAvstriiska

AnnaAvstriiska Нов потребител

Не бих те посъветвала. Работила съм към известна компания. Има уловки и т.н...Става един порочен кръг. Бих те посъветвала да поискаш сума пари от близки хора и да ги връщаш поетапно. Иначе в Австрия е красиво. По принцип действа релаксиращо, когато се смени обстановката. Дано се осъществи мечтата ви. Ако желанието е много силно винаги означава нещо. Според мен е кармично. Но това е друга тема☺

4. elkamanolova

elkamanolova Добре познат потребител

И аз стискам палци и със сигурна, че рано или късно ще отидете. А за фирмите не знам. Някои познати имат лошо впечатление, а аз съм взимала пари от https://cashcredit.bg/kak-da-vzema-vyrna и не съм имала проблеми. Миналата година бях във Виена, невероятно е. От всички места в Европа, тази столица най-много ми харесва.

5. ivafileva

ivafileva Добре познат потребител

Ще разпитам и моите познати да видя какво ще кажат и ще реша. :)

Други теми, които вероятно биха ви били полезни:
Форум Заглавие Дата
Свободна дискусия мислител - мечтател - ... 12/4/21
Свободна дискусия дребнава реалност 1944-1989? 12/9/21
Свободна дискусия Очила за виртуална реалност 13/10/17

Сподели страницата