Най-хубавите филми, които сте гледали напоследък.

Дискусия в 'Хоби и развлечение' започната от Трис, 25/7/14.

1. Трис

Трис Нов потребител

Като почитател на киното, реших да създам темата, та да си споделяме най-хубавите филми, които сме гледали напоследък.

Честно казано в днешно време рядко излизат филми, които си заслужават гледането, затова и е хубаво да споделяме хубави заглавия на които сме попаднали.

Ето и какво гледах преди малко и наистина филма е страхотен.

Divergent / Дивергенти (2014)
    divergent.jpg
    Въпреки, че вероятно не всеки си пада по подобен жанр филми, съм 99% сигурна, че този ще ви допадне.

2. Google AdSense Реклама

за да скриеш рекламите.
  3. Андон Иванов

Андон Иванов Администратор От екипа на bebefon.bg

Филмчето не е никак лошо, а ето го и моето предложение.

Transcendence / Превъзходство (2014)
    852d980bdde90992a3fd280a889dbf233fb9332c.jpg

4. Kiril

Kiril Активен потребител

Наскоро гледах Люси/Lucy и Превъзходство/Transcendence , по-горе :) , Да кажа честно най-смислен ми се стори обаче ето този от жанра -
    Her / Тя е глас (2013)[​IMG]
    Ето накратко и сюжета взет от zamunda -
    Действието на режисирания от Спайк Джоунзи фантастично-романтичен филм се развива в близкото бъдеще в Лос Анджелес, а историята проследява живота на обикновения Тиодор Туомбли, който след тежка раздяла постепенно се изолира от обществото. Въпреки разбитото си сърце той продължава да се занимава със своята нетрадиционна работа - писане на трогателни и прочувствени писма от името на други хора.Докато се опитва да намери нов път в живота си Тиодор попада по случайност на съвсем нова операционна система, която създава “компаньони” за самотните и изпаднали в депресия хора. След като активира своята индивидуална програма той се запознава със Саманта – весел, чувствен и изненадващо позитивен женски глас, който бързо се превръща в негов всекидневен спътник и помощник. Докато нуждите и желанията на Саманта се увеличават, а Теодор усеща промяната в живота си, приятелството между двамата постепенно започва да се превръща в силна любов и привързаност.
    Хоакин Финикс се превъплъщава в образа на Тиодор, а ролята на Саманта е поверена на звездата от “Островът“ и “Отмъстителите“ Скарлет Йохансон.

Последно редактирана: 22/8/14
  5. Андон Иванов

Андон Иванов Администратор От екипа на bebefon.bg

Transcendence не е лош, но някак си не е от филмите, които бих изгледал повече от веднъж. Люси го чакам да излезе добро качество и като имам време ще му хвърля едно око, че изглежда обещаващ. Този другият даже не съм го и засичал, но благодаря за препоръката и него слагам в списъка за Неделна Кино Вечер. :cool2:

6. jessa84

jessa84 Добре познат потребител

Последният филм, който гледах беше "White Chicks" комедия. Допадна ми.
    Иначе като филми, които наскоро гледах и ми допадна беше Великият Гетсби. Реших да го изгледам след като прочетох книгата. :)

Други теми, които вероятно биха ви били полезни:
Форум Заглавие Дата
Хоби и развлечение индийски филми 24/3/21
Хоби и развлечение Коледни филми 28/12/13

Сподели страницата