Напиши рецепта и спечели "Готварската книга на отчаяните съпруги"

Дискусия в 'Форумни игри и конкурси' започната от Андон Иванов, 9/5/14.

 1. Андон Иванов

  Андон Иванов Администратор От екипа на bebefon.bg

  Регистрация:
  26/9/13
  Мнения:
  351
  Пол:
  Мъж
  igra-specheli-kniga.jpg

  Здравейте, Приятели!
  Екипа на Bebefon.bg има удоволствието да стартира една от многото игри, които планираме да организираме периодично в нашият-ваш форум.

  Първата ни игра, решихме да бъде на кулинарна тема и с една много интересна и полезна награда за всяко семейство, а именно книгата със заглавие "Готварската книга на отчаяните съпруги".

  Безспорен факт е, че храната е не само средство за оцеляване, но може да бъде и цяло изкуство и интересно преживяване за всяка една домакиня, а когато всичко това се съчетае с интересни преживявания примесени с голяма доза интрига и флирт, тогава нещата стават просто магически.
  Всъщност "Готварската книга на отчаяните съпруги" е всичко това, което описахме по-горе - Готварска книга с повече от 125 вкусни и любопитни рецепти, придружени с интересни факти от така известният филм "Отчаяни съпруги", но стига приказки, ето малко повече информация, как да спечелите тази страхотна книга.


  Условия за участие в играта
  За да имате възможност да спечелите книгата "Готварската книга на отчаяните съпруги", трябва да спазите следните стъпки:
  • Трябва да си направите регистрация в Bebefon.bg ( ако все още нямате такава );
  • Да публикувате своята рецепта в раздел "Кулинарен клуб". В играта могат да участват както ваши така и чужди рецепти. В случай, че рецептата с която ще участвате не е ваша, опишете начина по които я приготвяте със свои думи;
  • За да увеличите своят шанс за печалба, можете да публикувате повече от една рецепта, като всяка рецепта ви носи допълнителна възможност за печалба.
  Не губете повече време и напишете своята рецепта сега!

  Кой може да се включи в играта?
  В играта, могат да се включат всички регистрирани потребители на форума, които спазват условията на играта, описани в тази тема.


  Механизъм за провеждане на играта
  В играта участват всички рецепти, публикувани в периода на играта, описан по-долу, като всяка допълнителна рецепта, носи допълнителна възможност за спечелване на наградата.

  Всяка рецепта, ще получи свой собствени номер с който ще участва в тегленето на наградата на 10 юни 2014 година.

  Играта ще се проведе в периода 9 май 2014 - 9 юни 2014, като ден след крайният срок на играта, нашият екип ще изтегли печелившата рецепта на произволен принцип и ще се свърже с неговият автор за да се уточнят детайлите по получаване на наградата.

  В случай, че в рамките на 5 дни, екипа ни не успее да се свърже с победителя за да получи наградата си, ще се проведе повторно теглене и ще се излъчи втори победител.


  Награда
  Победителят в играта, ще получи книгата "Готварската книга на отчаяните съпруги".

  kniga-otchaiani-suprugi.jpg


  Списък на участници в играта:
  1. Чийзкейк без печене с изцедено кисело мляко и лайм от lpetkova
  2. Бяла телешка яхния от lpetkova
  3. Хлебчета с мляко с шафран и лайм от lpetkova
  4. Солен кейк с тиква от lpetkova
  5. Домашен мармалад от киви от luckyone
  Включи се и ти с своя рецепта.

  -----------------------------------------------------------------------------------------------------
  * Организатора на играта (Bebefon.bg) си запазва правото да редактира условията за участие в играта по всяко време, като има задължението да уведоми всички участници за промените чрез механизмите, които позволява форума.

  * Желателно е участниците в играта при регистрацията си в форума да въведат валиден свой email за да може в случай на спечелване на наградата, екипа ни да успее да се свърже с тях.

  -----------------------------------------------------------------------------------------------------
   
  Mama харесва това.
 2. Google AdSense Реклама  за да скриеш рекламите.
 3. Андон Иванов

  Андон Иванов Администратор От екипа на bebefon.bg

  Регистрация:
  26/9/13
  Мнения:
  351
  Пол:
  Мъж
  Скъпи приятели,
  играта ни приключи и днес изтеглихме победителят от нея.

  Книгата с готварски рецепти "Готварската книга на Отчаяните Съпруги" печели lpetkova с рецептата си за Солен кейк с тиква.

  Екипа на Bebefon.bg благодари на всички взели участие в нашето скромно състезание и им пожелава повече успех в следващата ни игра, която обмисляме да стартираме съвсем скоро. Също така, ще има ангажимента още днес да се свърже с победителя в състезанието.

  Весел и усмихнат ден на всички!
   

Сподели страницата