Напълняването по време на бременност

Дискусия в 'Бременност' започната от Marina77, 27/1/15.

1. Marina77

Marina77 Потребител

Професия:
    работя в държавна институция
    Предполагам повечето мами имат този проблем, но искам да ви успокоя, защото аз също се сблъсках с него и го реших бързо. По време на бременността напълняването се развиваше с бързи темпове, но аз не се стреснах дори и за секунда, защото знаех, че съм упорита и голям инат :) и ще мога да отслабна за кратко време след като родя. Така и стана. Първите три месеца след раждането се отдадох изцяло на детето си и след това започнах лека-полека да навлизам "в крачка" като най-често наблягах на бягането. Спорта като цяло укрепва организма и ви прави по-силни. За има няма 3-4 месеца след началото на спортуването вече имах смъкнати около 5-6 килограма и така за общо 9 месеца след раждането възвърнах килограмите си. От тогава просто поддържам форма и не качвам отново "нежелания товар". Споделете при вас как протече бременността и дали напълняхте по време на нея?

2. Google AdSense Реклама

за да скриеш рекламите.
  3. Aloma

Aloma Добре познат потребител

Аз не познавам бременна жена, която да не напълнее поне малко по време на бременност. При някой обаче определено бременността преминава почти без затлъстяване и единствено с голям корем. Иначе за връщането на килограмите е лесно, стига да имаш желание да го постигнеш. Имаш ли желание и воля да постигнеш тази цел, а не да се отпуснеш и останеш с килограмите, които си била, когато си била бременна, много по-лесно се свалят.

4. linkmystica

linkmystica Добре познат потребител

Последно редактирана: 13/7/18

Сподели страницата