Неуточнено състояние

Дискусия в 'Бременност' започната от AndreyaLA, 1/4/15.

1. AndreyaLA

AndreyaLA Нов потребител

Здравейте!
    Бих желала да Ви споделя за моят неуточнен проблем. Да започна с менструацията ми - принципно ми идва на 22 дни ,последно ми дойде на 28.02 ,мина се ,не мина месец- имах ПМС ,но не ми дойде. Водя полов живот с приятеля си без предпазни средства и ми се иска да си имаме дете. Та,стана 22,23,24.03 - не ми дойде. На 30.03 вече ми зацапа ,но с много силни болки,придърпване в яйчниците. 3-ти ден имам кървене ,но светло розово по-оскъдно от по принцип ,но не и слабо. Днес ходих на преглед ,но гинеколожката ми Каза,че не вижда ясно заради кървенето. Та,да мина на въпросите ми. Има ли минимални шансове да съм бременна,или си въобразявам? Възможно ли е да е прекалено рано да се види ембриона на видеозон или сега да се "загнездва" ,както се казва? И последен въпрос- има ли сред Вас жени,прекарали така наречената "цветна" бременност?
    Благодаря Ви предварително!

2. Google AdSense Реклама

за да скриеш рекламите.
  3. Mama

Mama Активен потребител

Здравей @AndreyaLA
    Имаш ли другите обичайни признаци, налични при бременност? Рязка смяна на настроенията, сутрешно гадене и т.н. и т.н.

Не съм карала цветна бременност, но мисля, че можеш да си направиш един тест за бременност, който ще ти даде някакви насоки дали си бременна. Като най-точни ги водят кръвните тестове за бременност, които отчитат най-рано настъпила бременност.

4. AndreyaLA

AndreyaLA Нов потребител

Здравейте!
    Нямам нито гадене,но пък ми се поплаква. Аз съм си по принцип чувствителна. Гърдите ми са леко уголемени. Не знам дали от кръвотечението. Тази вечер имам главоболие. Правих си тест в понеделник вечер,но това беше първият ден от кръвотечението и не знам дали е правилнл да се прави по този начин?

Bebefon харесва това.
  5. Bebefon

Bebefon Нов потребител

Според мен си направила теста коректно и резултата би следвало да е точен. Ако все пак искаш, наистина си направи един кръвен тест за бременност, както препоръчват по-горе или изчакай да ти спре кръвотечението и отиди отново при гинеколожката.

Дано някой който е имал подобен проблем да се включи с някакво мнение, но при всички положения последното мнение което бих взела под внимание е това на гинеколог, та ако не си доволна от сегашната гинеколожка, защо не идеш и на друга?

6. AndreyaLA

AndreyaLA Нов потребител

Ще изчакам до петък или понеделник и ще отида отново.

7. Mama

Mama Активен потребител

@AndreyaLA, какво стана с теб? Надявам се всичко да е наред и бих се радвала да споделиш какво каза гинеколожката след вторият преглед? Ще се радваме ли на бебок или ще поработите още?

Други теми, които вероятно биха ви били полезни:
Форум Заглавие Дата
Бременност Гестационни седмици - състояние на майката и бебето по време на бременността. 5/11/13

Сподели страницата