От доста време се чудя има ли хора в България, които имат и ползват активно спортна гривна. Навън виждам, че са доста известни и има какви ли не варианти, но май повечето имат интеграция, само за iOS. Някой ползва ли това чудо на техниката и има ли спортни гривни, които имат апликация и за Android? Гривните, които успях да открия и има що-годе добри отзиви по форумите за тях навън са: Nike Fuel Jawbone UP Fitbit Force Samsung Galaxy Gear (часовник е, но има опция за броене на стъпките и т.н.) Бих се радвал на мнение, понеже обмислям покупка на някоя от гривните и съм се насочил или към Jawbone UP или Bitfit Force, първо защото видях, че са водоустойчиви, а и са на значително по-достъпна цена.
Интересни джаджи са тези гривни. Приятел на моят приятел има такава джаджа. Не знам как се казва, но прилича на тази първата, но бяла. Не знам дали е хубава, но си спомням, че се смяхме, че откакто имал тази гривна, карал приятелите си да вървят за да можел да трупа точки
Наистина са интересни. Каня се да си купя една, но все се разубеждавам. Казвам си, че така ще си похарча парите. Иначе от ВИП Брадър се запалих и искам да си взема такава гривна. Някой доволен има ли ?
Jessa, и аз доста дълго се канех да си купя и накрая се реших. Поръчах си една спортна гривна от http://dice.bg/umni-chasovnici-i-grivni-gps-trackeri-smartwatch . Честно да ти кажа, не съжалявам за инвестицията, която направих. Много съм доволна.
Напоследък много известни станаха тези гривни, доста често виждам хора, които да носят подобен тип гривни, явно са на мода.
Аз подарих на брат ми една и той е много доволен от нея. Има смисъл, ако спортуваш, иначе – не. Гривната беше Xiaomi Mi Band 2 за около 20 долара от алиекспрес.
Xiaomi са добра китайска марка, аз си взех тяхна гривна, по-скоро е нещо по-сложно, има gps за да си записваш местата и пътеките където ходиш, отчита ти пусла, препраща ти съобщенията от тела на екрана на гривната и тн. Удобни са
Наскоро си взех apple watch и съм изключително доволна! Определено си заслужава цената! Не мога да живея без него :Д спалня с матрак,anvelope ieftine,матраци isleep,ударна бормашина макита
много е скъпичък този часовник, а и трябва да имаш iphone, а аз нямам нощници,фолио за затъмняване на стъкла,Full Moon rituals,бикини