Нормално ли е според вас мъжкото обезкосмяване?

Дискусия в 'Семейно здраве и красота' започната от Petko, 27/1/15.

1. Petko

Petko Потребител

Тренирам в зала и често ми се налага да се събличам по спортен екип. За мен е съвсем нормално мъжкото обезкосмяване и си позволявам кола маска на две седмици, защото някак си не е приятно да се съблечеш и да си целия в косми, по гърди, под мишници, по гърба даже :) . До тук както и да е, имам си някакви хигиенни маниери и не се срамувам от тях, обаче скоро дочух колеги как се бъзикат за един наш общ познат как се обезкосмявал :) аз до сега не съм им споделял, че също го правя, но някак си ми стана кофти. Вие как го възприемате?

2. Google AdSense Реклама

за да скриеш рекламите.
  3. Андон Иванов

Андон Иванов Администратор От екипа на bebefon.bg

Според мен няма нищо срамно в това и въобще не трябва да ти е кофти за мнението на хората. Обезкосмяването си има своите предимства и по мое мнение, по-скоро те трябва да се срамуват, че не поддържат някаква хигиена. Лично аз също се обезкосмявам от време на време... най-вече преди да дойде летният сезон и точно преди почивката... някак кофти ми е на плажа да се съблека и да съм като мечка :D

4. ivafileva

ivafileva Добре познат потребител

Моят мъж също се обезкосмява, няма нищо срамно в това да излеждаш добре.

5. elkamanolova

elkamanolova Добре познат потребител

С моя мъж си направихме процедури по лазерна епилация. Направихме ги във http://vipcenter.bg , аз си направих на ръцете, а той на корема и сме много доволни. Българите имат манталитета винаги да критикуват, независимо какво правиш. Затова прави това, което смяташ за добре и не слушай другите.

6. ivafileva

ivafileva Добре познат потребител

Права си, колкото повече мислим за мнението на другите, толкова зле ще се чувстваме ние. Това,че се поддържат мъжете, не ги прави по-малко мъже, а точно обратното показва,че те искат да изглеждат добре в очите на другите.

nikaela.niki харесва това.
  7. nikaela.niki

nikaela.niki Потребител

Една женска гледна точка - ние, също като вас, харесваме допира на мека, гладка кожа. За мен обезкосменото мъжко тяло е много по-секси, най-малко от хигиенна гледна точка! Особено пък в комбинация с фитнес фигура - :rolleyes::p

8. optimeon

optimeon Добре познат потребител

Последно редактирана: 27/5/18
  9. linkmystica

linkmystica Добре познат потребител

Последно редактирана: 30/7/18
  10. TishoZZ

TishoZZ Потребител

Намерих страхотни идеи за тапети в хола на fototapeti24.com. Изглеждат ми супер реалистични, не знам сега вече като ги залепя как ще стоят, но поне на снимката са направо перфектни. Ако сте ползвали от тях, споделете мнение.

Последно редактирана: 26/3/19
  11. linkmystica

linkmystica Добре познат потребител

Защото е странно да сте по-гладки от нас, например или да имате по-хубави вежди
    бетонобъркачка

Последно редактирана: 25/1/19

Сподели страницата