Тренирам в зала и често ми се налага да се събличам по спортен екип. За мен е съвсем нормално мъжкото обезкосмяване и си позволявам кола маска на две седмици, защото някак си не е приятно да се съблечеш и да си целия в косми, по гърди, под мишници, по гърба даже . До тук както и да е, имам си някакви хигиенни маниери и не се срамувам от тях, обаче скоро дочух колеги как се бъзикат за един наш общ познат как се обезкосмявал аз до сега не съм им споделял, че също го правя, но някак си ми стана кофти. Вие как го възприемате?
Според мен няма нищо срамно в това и въобще не трябва да ти е кофти за мнението на хората. Обезкосмяването си има своите предимства и по мое мнение, по-скоро те трябва да се срамуват, че не поддържат някаква хигиена. Лично аз също се обезкосмявам от време на време... най-вече преди да дойде летният сезон и точно преди почивката... някак кофти ми е на плажа да се съблека и да съм като мечка
С моя мъж си направихме процедури по лазерна епилация. Направихме ги във http://vipcenter.bg , аз си направих на ръцете, а той на корема и сме много доволни. Българите имат манталитета винаги да критикуват, независимо какво правиш. Затова прави това, което смяташ за добре и не слушай другите.
Права си, колкото повече мислим за мнението на другите, толкова зле ще се чувстваме ние. Това,че се поддържат мъжете, не ги прави по-малко мъже, а точно обратното показва,че те искат да изглеждат добре в очите на другите.
Една женска гледна точка - ние, също като вас, харесваме допира на мека, гладка кожа. За мен обезкосменото мъжко тяло е много по-секси, най-малко от хигиенна гледна точка! Особено пък в комбинация с фитнес фигура -
Честно казано не съм голям фен на мъжкото обезкосмяване. Странно ми е... Вход Мениджър мнение,law office bulgaria,пълно каско,бързи кредити
Намерих страхотни идеи за тапети в хола на fototapeti24.com. Изглеждат ми супер реалистични, не знам сега вече като ги залепя как ще стоят, но поне на снимката са направо перфектни. Ако сте ползвали от тях, споделете мнение.