Облеклото на нашите деца в изненадващо-студените дни на лятото.

Дискусия в 'Моден подиум' започната от Андон Иванов, 24/7/15.

 1. Андон Иванов

  Андон Иванов Администратор От екипа на bebefon.bg

  Регистрация:
  26/9/13
  Мнения:
  351
  Пол:
  Мъж
  letni-drehi-v-po-studeno-vreme.png
  Няма две мнения по въпроса, че българските майки са едни от най – грижовните в Европа. И затова знаем, че вие (майките) държите особено много на вашите деца. За да са здрави, предполагаме, не ви е отбягнало това, че те трябва да се разхождат и да бъдат непрекъснато на свеж и чист въздух – навън. Това важи с пълна сила, особено, когато те са много малки и крехки. Тази статия е посветена на облеклото, което трябва да има малчугана, за да се чувства комфортно винаги. Както и марките, които препоръчваме за това.

  Понякога, обаче, времето ни изненадва, особено лятото. С дни е мрачно, дъждовно, често има бури. Или просто слънцето липсва. Това не е причина да оставяте по цял ден децата си в къщи. Повечето родители се страхуват децата им да не се разболеят, когато излязат навън в по – хладно време. Това обаче е кардинално недообмисляне, присъщо за грижовните майки. Когато детето не излиза на вън, неговата имунна система отслабва. И това предизвиква повече боледуване в бъдеще. Всеки знае, че ако едно дете е боледувало много като малко, то имунната му система е силна в бъдеще.

  Обратното, за съжаление, също е грешка. Ако навлечете детето си прекалено, ефекта е подобен. Педиатрите съветват да ги обличате, така че да има нормален топлобмен на тялото с външната среда. Не забравяйте, че е необходимо дрехите на децата да са и по – свободни, а не плътни, защото ограничават движенията им. Децата са свръх активни, не им пречете да изразходват енергията си.

  Повечето от вас сигурно ще си кажат : А с колко дрехи трябва да го облека и защо да не се подсигуря с повечко детски дрехи? Първо е необходимо да кажем, че повечето майки го правят с добри намерения. Не желаете бебчето ви да се разболее по никакъв начин! Много обаче от майките прекаляват с навличането и дори дрехите не им се струват достатъчно. Замислете се …. много дрехи значат, че детето ще е със затруднено свободно движение, от там прекаленото навличане води до изпотяване и евентуална настинка. Ако преди не сте обръщали внимание, то сега е момента да видите, че утвърдените маркови детски дрехи са по – широки от китайските аналози. Причината вече е ясна.

  Намерете златната среда за вашите съкровища, това е най –важното. Не прекалено навлечени, не прекалено леко облечени. Не се прехласвайте по модата, а помислете кое е добро за вашето дете. Ако искате да сте сигурни ви препоръчваме да прегледате детски дрехи от марки, които са се утвърдили и имат в предвид детската активност. Такава марка е Майорал – Испанска утвърдена марка с история над десет години. Повече информация тук.

  Макар, че са малко по – скъпи като артикули, техните детски дрехи са в унисон с всички необходими стандарти за качество и съобразени с активността на вашето дете.

  Когато детето ви се движи, активно, то генерира топлина. Така както вие, когато бягате, го правите. Няма спор, че те нямат спирка и подскачат наляво надясно непрекъснато. Тези, които са облечени с прекалено много дрехи винаги са по – капризни, по – малко подвижни и винаги уморени. За да не се рискува здравето на детето и да осигурите неговият комфорт си спомнете, че всеки път докато вие си почивате на сянка, някъде в парка, детето не спира да играе.

  Всички знаем, че Българските майки са най – грижовните и най – отговорните. Те няма да се спрат пред нищо за да накарат детето си да се усмихне и да е щастливо. Здравето на малчугана е на първо място! Помислете добре с какво ще ги облечете, посъветвайте се, ако се налага с педиатър. Българските майки винаги намират начин!

  Излизайте с вашите деца навън, по – често, дори за малко. Това ще им помогне да растат здрави и щастливи, а това ще ви направи и вас горди родители. Предпочитаните детски дрехи в момента са универсалните, които могат с едно движение да се превърнат от яке в елек и т.н. Разгледайте и официалните дистрибутори на Майорал за България.

  Благодарим ви за отделеното време. Надяваме се да сме ви помогнали в това – да направите децата си още по – щастливи и да увеличите приятните моменти с тях.

  Поздрави!
   
  daisy777 харесва това.
 2. Google AdSense Реклама  за да скриеш рекламите.

Сподели страницата